Prodej rodinného domu, Železnice, 180 m2

Železnice


5 590 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 26 640 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Železnici

Popis

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje k prodeji dům v centru města Železnice, pouhých 50 metrů od náměstí. V přízemí domu se nachází komerční prostor, který je hygienou schválen pro výrobu a prodej. V prvním patře pak najdete prostorný byt s dispozicí 4+kk. Celý dům prošel postupně rekonstrukcí od roku 2016 a nyní již probíhají pouze drobné dokončovací práce.

Celková zastavěná plocha domu činí 144 m² a pozemek má rozlohu 194 m². Jedná se o řadovou cihlovou budovu s dvěma podlažími. V přízemí najdete dlažbu a nově zrekonstruované prostory, v prvním patře pak kompletně zrekonstruovaný byt s vinylovou podlahou. Veškeré stěny a stropy prošly opravami, byla vyměněna okna a podlahy a instalována nová elektřina.

Dům je vybaven veškerými inženýrskými sítěmi, včetně plynu, elektřiny, vody a kanalizace. Vytápění je řešeno ústředním plynovým topením. Parkování je možné přímo před domem.

Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají kombinaci obchodního prostoru a bydlení v blízkosti malebného prostředí Českého ráje, pouhých 5 km od města Jičín. V blízkosti se také nachází železnice, což zajišťuje dobré spojení s okolím.

Pro více informací neváhejte kontaktovat naši realitní kancelář, financování nemovitosti je již zajištěno. Ev. číslo: 648599.

Cena
5 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 9. 2024
Adresa
Železnice
ID
649213
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
144 m2
Podlahová plocha
180 m2
Plocha nemovitosti
194 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Lokální plynové

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ivana Rambousková

Ivana Rambousková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Železnici.

Podobné nabídky