Prodej rodinného domu, Přítluky, Dlouhá, 140 m2

Dlouhá, Přítluky


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Přítlukách

Popis

Hledáte pěkný rodinný dům v žádané lokalitě Jižní Moravy, s prostorem pro odpočinek a trávení volného času dle Vašich představ se zahradou? Chcete být obklopeni krásnou přírodou, zachovat si klid a soukromí života na obci a zároveň mít veškerou občanskou vybavenost v příjemné dojezdové vzdálenosti? V tom případě je tato nabídka přesně pro vás!

Ve výhradním zastoupení majitelů vám nabízíme k prodeji útulný rodinný dům o dispozici 5+1, se zahradou ve vyhledávané lokalitě Přítluky. (Možnost přestavby na 6+1)

Přítluky se nachází v malebné oblasti jižní Moravy, známé pro své vinice a přírodní krásy. Blízkost vinařských oblastí, cyklostezky, turistické trasy a možnost rybaření nebo vodních sportů na nedalekých nádržích Nové Mlýny poskytuje široké vyžití pro každou věkovou kategorii.

Zároveň nabízí blízkost k hlavním silničním tahům, což usnadňuje dojezd do Brna a dalších měst v regionu.
Nabízí se tak kouzelné místo pro život, které si zamilujete na první pohled.
Jedná se o patrový zděný dům, který byl zkolaudován v roce 2001, má plastová okna a krbová kamna, díky kterým můžete přes zimu výrazně ušetřit za topení. Dům je ideální k nastěhování bez nutných investic.
Po vstupu do domu se nachází menší předsíň k odložení obuvi, dále dlouhá chodba, která vede až ke dveřím na zahradu. Z této chodby se po pravé straně vstupuje do kuchyně s jídelnou, na levé straně se nachází obývací pokoj. Druhé dveře vpravo vedou do prostorné koupelny s velkým sprchovým koutem, za ní se nachází samostatné WC a po levé straně vstupujete do ložnice s oknem do zahrady. Z chodby vede také schodiště nahoru do 1. patra. Zde se nacházejí 2 zrcadlové pokoje vhodné jako dětské pokoje. Naproti dětským pokojům je dlouhá propojená místnost, která je vhodná k dokončení dle vlastních představ. Momentálně je tento prostor využíván jako prostorné úložiště na věci. Dům není podsklepený.
Na zahradě se nachází menší pergola určená k posezení a relaxaci. Druhá část zahrady je určena pro pěstování zeleniny a je zakončena garážovým stáním a kůlnou.

Pro naše klienty nabízíme kompletní vyřízení financování nemovitostí od A až do Z. Provedeme Vás celým procesem bez starostí a zajistíme Vám nejvýhodnější úrokovou sazbu na trhu.
Prohlídka domu je možná po domluvě.
Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a domluvte si termín prohlídky či nezávaznou kalkulaci financování vaší vysněné nemovitosti.
Štítek energetické náročnosti budovy nebyl dodán, z tohoto důvodu uvádíme třídu G.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 9. 2024
Adresa
Dlouhá, Přítluky
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
506 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jiří Jelínek

Jiří Jelínek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Přítlukách.

Podobné nabídky