Pronájem bytu 2+kk, Brno, Vídeňská, 75 m2

Vídeňská, Brno


22 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ provize RK, kauce)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Dobrý den, představuji Vám k pronájmu byt 2+kk s terasou na ulici Vídeňská, v rezidenci Viviena o celkové výměře 75m2.

Bytová jednotka skýtá velice komfortní bydlení a je vhodná jak pro jednotlivce, tak pro páry či rodinu.


Po vstupu do bytové jednotky se dostáváte do vstupní chodby s vestavěnými skříněmi, kde po pravé straně najdete koupelnu se sprchovým koutem a dále sociální zařízení. Na konci chodby poté jsou dvoje dveře. Jedny vedoucí do obývacího pokoje s plně vybaveným kuchyňským koutem a druhé do ložnice. Pokoje jsou tedy neprůchozí a každý pokoj - jak ložnice, tak hlavní obývací část, má vstup na prostorou terasu, jejíž nosnost umožňuje instalaci vyířivky.

V bytě je použita dřevěná 3vrstvá plovoucí podlaha, protiskluzová velkoformátová dlažba v koupelně a chodbě, plastová a francouzská okna, bezpečnostní vstupní dveře, designové dýhované interiérové dveře s prosklením, sanita značky Hansgrohe, vestavěná skříně na míru, plně vybavená kuchyně Hanák se spotřebiči AEG a dálkové centrální topení.



Bytová jednotka je orientována jihozápadně a její umístění v 7.patře nabízí výhled na staré Brno.
Celková výměra bytu je 75m2, z čehož 15m2 tvoří terasa.

K bytu náleží parkovací stání v podzemních garážích, sklep a užívání společného dvoru/ zahrady. Parkovací stání je zpoplatněno 2.000,- Kč/měsíc.

Měsíční náklady jsou ve výši cca 4.600,- Kč. Po dohodě je možné ponechat i televizi a internet od společnosti 02 s platbou 1.000,- Kč.
Elektřinu si na sebe přepisuje nájemce.



Rezidence Viviena z roku 2016 se nachází, kousek od břehu řeky Svratky, nedaleko centra města. Pár kroků od domu je veškerá občanská vybavenost: zastávky MHD, základní školy, sportovní centrum, atletický stadion, restaurace, kavárny, lékárna i nemocnice. Nedaleko také je gymnázium nebo mateřská škola. V neposlední řadě se jedná o dům, který je vzdálen jen pár desítek metrů od nově vznikají "brněnské náplavky".



Rezidence je chráněna bezpečnostním kamerovým systémem.

 

Bytová jednotka je volná dle dohody, nejdříve od listopadu roku 2024.
Majitel si vyhrazuje právo vybrat si nájemce dle jím zvolených kritérií.



Děkujeme, že respektujete naše soukromí a ohledně informací, technických standardů či termínu prohlídky nás kontaktujete pouze v pracovní dny v době od 9:00 do 18:00. Mimo pracovní dobu pro své dotazy a termíny prohlídky, prosím, využívejte e-mailovou adresu. Nepřijaté hovory budu vyřízeny v nejbližším pracovním dnu.

Cena
22 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ provize RK, kauce
Aktualizováno
14. 9. 2024
Adresa
Vídeňská, Brno
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
75 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Andrea Svozilová

Ing. Andrea Svozilová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Brně.

Podobné nabídky