Prodej činžovního domu, České Budějovice, B. Smetany, 290 m2

B. Smetany, České Budějovice


26 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 123 908 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Českých Budějovicích

Popis

Spíše výjimečná příležitost ke koupi menšího činžovního domu ve staré zástavbě, v žádané lokalitě ulice B. Smetany. Ve výhradním zastoupení majitelů nabízíme k prodeji činžovní dům s krásnými prodejními prostory (81 m2), s výlohou do ulice a 2 luxusními byty 4kk (104 m2) a 3kk (104 m2) se zahradou. Velikost parcely je 377 m2, užitná plocha domu 290 m2. Půda skýtá možnost výstavby dalších bytových jednotek a vzhledem k výšce okolních budov je u tohoto domu možnost zvýšení až o 2 patra.

Nebytové prostory se skládají z hlavní prodejní plochy s velkou výlohou do ulice, vhodné pro prodejnu, showroom či sídlo společnosti s kanceláří. Zázemí tvoří sklad, WC a malá kuchyňka. Kouzlo prostoru dodávají krbová kamna. V 1.NP je velký krásný slunný byt 4kk (104 m2) s terasou (25 m2) s orientací do zahrady. Hlavní obytná místnost (42,2 m2) se skládá z obývacího pokoje s kamny, jídelny a kuchyňského koutu, byt má 2 pokoje, z jednoho pokoje je vstup na velkou terasu orientovanou do zahrady. Vstup na terasu je také z velké koupelny. Byt byl kompletně rekonstruován před 10 lety.

Ve 2. NP je pak velký, stylový a prosvětlený podkrovní byt 3kk (104 m2) s nádhernou novou kuchyní a místností se saunou, Byt má velkorysou hlavní obytnou místnost (41 m2) s kuchyňským koutem, jídelnou a obývacím pokojem s krbovými kamny. Dále zde najdeme ložnici, dětský pokoj, koupelnu s vanou, sprchovým koutem a toaletou, Další toaleta se nachází v místnosti u vchodu do bytu, kde je i velké vestavěné umyvadlo a sauna.

Dům je vytápěn plynem, je napojen na městský vodovodní řad i kanalizaci. V průběhu let byla prováděna kompletní rekonstrukce, jsou zde plastová okna s izolačním dvousklem, dům je zateplen. Úpravami prošla i zahrada s posezením. Na zahradě je garáž, která je používána k uskladnění zahradní techniky a slouží jako zázemí při pobytu na zahradě.

V tomto krásném domě v širším centru města vidíme velký potenciál, nejen díky nebytovým i bytovým prostorám, které v současné chvíli poskytuje, ale také kvůli možnostem dalšího rozšíření bytových jednotek na půdě domu, případně i v dalších patrech.

Cena
26 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 9. 2024
Adresa
B. Smetany, České Budějovice
ID
1767
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
290 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha budovy
242 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Lenka Muselová

Mgr. Lenka Muselová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Českých Budějovicích.

Podobné nabídky