Prodej rodinného domu, Blatná, Za Malým vrchem, 123 m2 (ID: 1567066)

Za Malým vrchem, Blatná


11 700 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 55 759 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Blatné

Popis

Nabízím k prodeji prostorný dům 4+kk s rozlohou 123 m2 na podlahové ploše, situovaný na klidném pozemku o velikosti 764 m2 v obci Blatná, okr. Strakonice. Tento pohodlný dům je ideálním místem pro bydlení s možností relaxace a odpočinku. Dispozice domu je řešena pro pohodlné rodinné bydlení, v přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s kuchyní a tři ložnice, koupelna se sprchovým koutem a WC. Na chodbě je vestavěná skříň. U vstupu je technická místnost, kde je umístěna pračka, sušička, technologie na provoz domu a WC. Kolaudace domu proběhla v roce 2018.
Díky dobré izolaci jak střechy a pláště domu je dosaženo nízkých provozních nákladů. Dům je napojený na sítě: plyn, elektřina, voda, kanalizace.Vytápění je řešeno plynovým kotlem ve spojení s podlahovým teplovodním rozvodem. Pozemek je oplocený, včetně dálkově ovládané pojezdové brány. Na pozemku se také nachází garáže pro dvě auta a další kryté parkovací stání. Na střeše jsou umístěny fotovoltaiky a dům má kamerový systém. Město Blatná má veškerou občanskou vybavenost a mnoho kulturního a sportovního vyžití. Milovníci přírody jsi zde také přijdou na své, v docházkové vzdálenosti se nacházejí lesy, rybníky.

Cena
11 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
14. 9. 2024
Adresa
Za Malým vrchem, Blatná
ID
Blatná
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
123 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
764 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kateřina Chiščenko

Kateřina Chiščenko

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Blatné.

Podobné nabídky