Prodej rodinného domu, Chlumčany, 211 m2 (ID: 1567106)

Chlumčany


3 975 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 18 944 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Chlumčanech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Ve výhradním zastoupení vlastníka si vám dovoluji nabídnout možný prodej nemovitosti na strategicky velmi výhodném a klidném místě v kraji obklopeném zelení, bez přímých rušivých elementů silničního provozu v okolí, přesto v blízké dostupnosti dálnice D7 (4,3 km). Vzdálenost do hlavního města Prahy 45 km (31 min.), okresní město Louny 5,8 km.

Nemovitost nabízí široké využití nejenom díky své výhodné poloze kde leží, ale i dispozičnímu uspořádání prostor stavby hlavního domu s číslem popisným, který má v 1. podlaží 5 obytných místností o průměrné min. výměře 16 m², dále velká koupelna vzniklá při rekonstrukci domu z původní koupelny, komory a spíže.

V 2.podlaží byla jedna místnost využívaná k bydlení, dále je tam spousta prostoru pro vybudování dalších bytových jednotek.


Na pozemku je k dispozici i vedlejší stavba chléva, garáže, nádvoří podzemní místnost - sklep s klenbou, dva velké skleníky na zastavěné ploše o výměře dle KN 531 m². Ostatní pozemky z celku je zahrada 185 m² a ostatní plocha 55 m².

Nabízí se značný potenciál k osobnímu využití pro bydlení, hospodářskému využití, ale i komerčnímu využití na nájemní bydlení (třeba pro zaměstnance), nebo k rekreačnímu využití.

Dům byl v minulosti zateplen izolací.
Vzhledem k tomu, že PENB nebyl ke dni zveřejnění dodán a tak uvádím v inzerátu vzhledem k legislativě hodnotu G.

Bližší informace vám sdělím na dotaz (email: cuzk.cz@seznam.cz), sz, popř. na osobní prohlídce nemovitosti.

Cena
3 975 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 9. 2024
Adresa
Chlumčany
ID
000803
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
211 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
744 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Pavel Sokolovski

Pavel Sokolovski

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Chlumčanech (okr. Louny).

Podobné nabídky