Prodej rodinného domu, Stará Ves, 102 m2

Stará Ves


3 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 19 015 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Staré Vsi

Popis

Chcete bydlet v kompletně zrekonstruovaném rodinném domě s možností rozšíření o další pokoje a to vše za cenu bytu? Tento útulný dům v klidné části Přerova je ideální pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení za skvělé peníze.

Hlavní výhody domu:

1) Dispozice 2+1 - perfektní startovací dům, který lze přizpůsobit rostoucím potřebám rodiny.
2) Přístavba již schválena - rozšíření o další pokoje je již schváleno, což znamená, že nemusíte složitě vyřizovat povolení a můžete rovnou začít s úpravami podle svých představ.
3) Po celkové rekonstrukci - dům prošel kompletní rekonstrukcí, má novou fasádu, zateplení a nová okna což zajišťuje bezproblémové bydlení na mnoho let.
4) Zahrada - soukromá zahrada je skvělá pro odpočinek, rodinné grilování nebo zahradničení.
5) Nízké provozní náklady - úsporný provoz domu šetří vaši peněženku.

Lokalita Přerov:

Přerov je ideálním místem pro rodinný život s vynikající dostupností. Jen pár minut na dálnici D1 vám umožní rychlý dojezd do měst jako Olomouc nebo Brno. Město nabízí bohatou občanskou vybavenost školy, školky, obchody, zdravotnická zařízení, sportoviště a restaurace jsou na dosah ruky. Pro milovníky přírody jsou v okolí krásné parky a stezky pro procházky a cyklistiku.

Nenechte si ujít tuto výjimečnou příležitost bydlet v kompletně zrekonstruovaném domě se zahradou a to vše za CENU BYTU! Zavolejte a domluvte si prohlídku ještě dnes.

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 9. 2024
Adresa
Stará Ves
ID
216
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
81 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
102 m2
Plocha nemovitosti
485 m2
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Miriam Ješková

Miriam Ješková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Staré Vsi (okr. Přerov).

Podobné nabídky