Pronájem bytu 3+kk, Mukařov - Srbín, Šípková, 72 m2

Šípková, Mukařov, Srbín


23 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 1500 záloha plyn, 450 záloha elektřina)


Regionální dodavatelé v Mukařově

Popis

Nabízíme ke krátkodobému pronájmu útulný byt 3+kk o celkové ploše 72 m² (podlahová plocha 66 m²), který se nachází ve 2. patře cihlového domu v malebné části Mukařova - Srbín. Z hlavní ložnice je přístup na prostorný balkon s markýzou, kde si můžete užívat klidná rána či večery. V chodbě se nachází praktická komora/šatna. Byt je vybaven zatemňovacími roletetami, plovoucími podlahami, koupelna pak dlažbou a keramickými obklady.

Dům je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci, vytápění i ohřev vody zajišťuje plynový kotel. K bytu patří vlastní garážové stání vedle domu a sklepní kóje, které vám poskytnou dostatek úložného prostoru. Byt se nachází v oblíbené lokalitě s výbornou dopravní dostupností – snadno se dostanete hromadnou dopravou na metro Háje. Říčany jsou vzdáleny jen 7 km a napojení na dálnici D1 je pouhých 11 km.

Cena
23 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 1500 záloha plyn, 450 záloha elektřina
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Šípková, Mukařov, Srbín
ID
885101
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
72 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Robert Skiba

Robert Skiba

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Mukařově (okr. Praha-východ).

Podobné nabídky