Prodej bytu 2+1, Praha - Nové Město, Malá Štěpánská, 82 m2

Malá Štěpánská, Praha 2 - Nové Město


13 850 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 66 005 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 2

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji nádherný byt 2+1 o rozloze 82 m², který se nachází ve 4. nadzemním podlaží historického domu z roku 1919. Tento dům je situován na klidné slepé ulici Malá Štěpánská, pouze 150 metrů od Karlova náměstí. Byt v domě s výtahem spojuje kouzlo historického prostředí s komfortem současného bydlení.

Byt prošel citlivou rekonstrukcí, která zachovala jeho jedinečný charakter a zároveň přinesla moderní pohodlí. Součástí bytu je plně vybavená kuchyň, prostorný obývací pokoj, velkorysá ložnice, koupelna s toaletou a velká vstupní chodba.

Byt se pyšní zrenovovanou parketovou podlahou, která přidává na eleganci a útulnosti interiéru, nově provedenými štuky, výmalbou všech zdí a stropů a plastovými okny. K bytu patří sklep o výměře 5 m². Budova má energetický štítek D.

Výhodou lokality je klidná slepá ulice s bezproblémovým parkováním na ulici a přímý průchod na Karlovo náměstí, ze kterého dojdete na Václavské náměstí za 10minut. Vynikající dostupnost MHD (stanice metra linky B, tramvajové a autobusové zastávky jsou v blízkosti) a blízkost historických a kulturních památek zajišťují pohodlný život v centru města. Široká nabídka restaurací, kaváren a obchodů je rovněž k dispozici.

Pro více informací a domluvení prohlídky kontaktujte makléřku.

Cena
13 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 9. 2024
Adresa
Malá Štěpánská, Praha 2 - Nové Město
ID
885529
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
82 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
82 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Vendula Hlaváčová

Vendula Hlaváčová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 2.

Podobné nabídky