Prodej pozemku, Ostrava, 2432 m2 (ID: 1567637)

Ostrava


1 178 152 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 5 615 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Ostravě

Popis

Hledáte investici, která vám přinese nejen zhodnocení, ale i skvělou příležitost pro rozvoj? Představujeme vám exkluzivní nabídku pozemků v malebné části Kunčic nad Ostravicí. S celkovou výměrou 2 432 m² nabízí tento jedinečný komplex krajinné zeleně možnosti, které překonají vaše očekávání!

Nachází se tady stabilní výnos 56 000 Kč měsíčne z pronájmu místa reklamních nosičů.

Co vám nabízíme?

Parcela č. 14/5 – I když méně významná, tato parcela nabízí prostor pro kreativní využití v tichém a klidném prostředí.

Parcela č. 17/7 – Skvělá viditelnost přímo u hlavní silnice, ideální pro reklamní plochy nebo malý podnik s občerstvením, který osloví každého projíždějícího.

Parcela č. 551/3 – Strategická poloha vedle cyklostezky, kde můžete oslovit cyklisty a turisty a využít potenciál pro reklamní plochy nebo malý podnik. Nebo využijte tuto lokalitu jako perfektní prostor pro outdoorovou reklamu, která zaujme každého, kdo projíždí.

Prohlídka? Rádi vás nasměrujeme, ale prohlídky si organizujte sami.

Cena je více než přiměřená a velmi atraktivní pro tuto oblast. Je pevná, bez možnosti slev, což odráží kvalitu a hodnotu nabízených pozemků. Díky vysokému zájmu o tyto pozemky doporučujeme neváhat a jednat rychle.

V případě zájmu nebo dotazů mne neváhejte kontaktovat na níže uvedeném telefonním čísle nebo e-mailu. Připravte si prosím číslo ID inzerátu.

Cena
1 178 152 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 9. 2024
Adresa
Ostrava
Plocha nemovitosti
2432 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Vanessa Moreno

Vanessa Moreno

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků (ostatní) v Ostravě.

Podobné nabídky