Prodej rodinného domu, Tehov, 230 m2

Tehov


16 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 80 540 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Tehově

Popis

Exkluzivně nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům s dispozicí 5+kk na prostorném pozemku o rozloze 865 m² se zastavěnou plochou 128 m². Dům leží v klidné a příjemné lokalitě Prahy-východ, v obci Tehov, jen pár kilometrů od Říčan. Užitná plocha 230 m² poskytuje ideální prostor pro rodinu hledající komfortní bydlení s přírodou na dosah, avšak v dobré dostupnosti města.

Dům z roku 2005 prošel částečnou rekonstrukcí – v roce 2023 byla zateplena střecha a položena nová krytina, a také byl zrekonstruován interiér celého druhého podlaží. Přízemí vás přivítá prostorným obývacím pokojem s krbem, který je propojený s kuchyní; dále zde najdete ložnici, koupelnu a praktickou komoru. Zrekonstruované první patro nabízí dvě ložnice, pracovnu, dvě koupelny a velkou šatnu, kterou lze využít i jako dětský pokoj, čímž se dispozice domu rozšíří na 6+kk. Dům je velmi dobře řešený, s dostatkem úložných prostor, včetně půdy využitelné pro uskladnění sezonních věcí. Součástí domu je garáž pro jedno auto, venku je další kryté parkovací místo a dostatek prostoru pro pohodlné parkování vozů vašich návštěv.

Na zahradě je k dispozici zahradní domek, ideální pro uložení zahradního náčiní či relaxaci na jeho terásce, a také místo na grilování se zastřešeným posezením pro rodinu a přátele. Vzrostlé túje podél plotu zajišťují soukromí a spolu s okrasnými rostlinami přispívají k útulné atmosféře. Za domem se nachází praktická přístavba, která může sloužit jako kůlna nebo dílna, ale také jako relaxační zóna s možností instalace sauny či domácího fitness, podle vašich potřeb a přání.

Tehov je klidná obec obklopená přírodou, ideální pro rodiny. V blízkosti najdete Farmu a Minimlékárnu Tehov, která nabízí čerstvé bio produkty a pořádá akce pro veřejnost – od krmení zvířat až po projížďky na koních, což ocení zejména rodiny s dětmi. Nedaleko jsou také vyhlášené cyklostezky, dětské hřiště, základní škola, workoutové hřiště, pumptrack a trial park. V sousedních Říčanech najdete všechny potřebné obchody, služby, restaurace a kavárny.

Dům se nachází 29 km od centra Prahy, kam se dostanete autem přibližně za 30 minut. Říčany, vzdálené pouhé 4 km, jsou dostupné během 5 minut. Veřejná doprava je zajištěna pravidelnými autobusovými linkami směřujícími do Prahy i Říčan.

Tento stylově vybavený dům s krásně udržovanou zahradou nabízí nejen útulné bydlení, ale také prostor pro relaxaci v soukromí. Nabízíme jej plně zařízený, tak, jak je vidět na fotografiích. Přijďte se podívat a objevte kouzlo tohoto místa!

Cena
16 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 9. 2024
Adresa
Tehov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
230 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
865 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Inna Kellerová

Inna Kellerová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Tehově (okr. Praha-východ).

Podobné nabídky