Prodej bytu 3+kk, Ostravice, 101 m2 (ID: 1567913)

Ostravice


12 400 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 59 095 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Ostravici

Popis

Prémiové apartmány s nádherným výhledem navržené pro moderní život.

Apartmán je postaven na unikátním místě. Nabízí nádherné výhledy, dokonalý klid a dobrou dostupnost do města.

Součástí projektu je také wellness s venkovním swim spa, ze kterého můžete pozorovat zasněžené panorama Beskyd. Nebude chybět také sauna s odpočívárnou v kamenném, sto let starém, domě.

Největší apartmán se rozprostírá na dvou podlažích. V horním patře jsou krásné ložnice s výhledem na hory a luxusní koupelnou. Ve spodním patře je prostorný obývací pokoj s kuchyní a malou koupelnou. Apartmán má balkon a zahradu a plně nahrazuje život v rodinném domě.

Dům na sobě bude mít solární panely s bateriovým úložištěm, aby byl co nejvíce soběstačný. Každý apartmán má své tepelné čerpadlo, které v létě chladí. Topení si můžete zapnout na dálku přes aplikaci Loxone, ve které můžete také sledovat spotřebu domácnosti, nebo si zapnout saunu. Dům je nízkoenergetický. U domu bude auto nabíječka, která bude přiřazovat spotřebu k jednotlivým apartmánům. Do domu bude zajištěn také chytrý přístup.

V domě budou celkově tři apartmány, pro více informací nás prosím kontaktujte.

V okolí je množství dobře značených turistických tras na horské hřebeny. Apartmány jsou na červené značce vedoucí na Lysou horu. Ostravice má mistrovské golfové hřiště, které se v zimě mění na běžeckou stopu.

Ostrava je vzdálená 25 minut a Frýdek-Místek 10 minut.

Dokončení prosinec 2024.

Cena
12 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Ostravice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
101 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tomáš Slonka

Tomáš Slonka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Ostravici.

Podobné nabídky