Pronájem bytu 3+kk, Liberec, Na Poříčí, 91 m2 (ID: 1567964)

Na Poříčí, Liberec - Liberec II-Nové Město


19 700 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ vratná jistota a provize RK, bez poplatků, + provize RK)


Regionální dodavatelé v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Máte rádi městský život, ruch města, hledáte větší a moderní byt?
Představím vám tenhle povedený a prostorný byt 3+kk, který by mohl být právě pro vás.

Ve spodním centru města byla na legendárním "Papíráku" před pár lety postavena novostavba bytového domu. Ta je mezi ulicemi Papírová, Široká a Bednářská. A hned tu máme hlavní výhodu této lokality. Místo, které žije dnem i nocí.
Jakmile vyjdete z domu během pár kroků na vás čeká kavárna, skvělá pekárna nebo vyhlášené Bistro Široká. Naopak večer máte několik barů hned v sousední ulici. Do pěti minut chůze je vzdálen supermarket, cyklostezka, škola i školka. Zkrátka vám tu nic chybět nebude.
Lokalita samozřejmě nabídne skvělou dostupnost MHD, tramvaj, vlakové i autobusové nádraží. Stejně tak autem téměř přímé napojení na rychlostní průtah. Parkovat pak můžete přímo před domem na placeném parkovišti nebo si zajistit rezidenční kartu.

Do druhého patra moderního domu vás vyveze výtah, který zajištuje bezbariérový přístup. Zejména s kočárkem to oceníte.
Bytová jednotka při výměře téměr 92 m2 nabídne dispozici 3+kk a velmi šikovně řešenou. Všechny pokoje jsou neprůchozí a nabídnou dostatek soukromí. Koupelna nabídne jak vanu tak sprchový kout, dostatek místa na sušičku i pračku a toaletu. V bytě je druhá samostatná toaleta. Obývací pokoj je propojen s kuchyňským koutem, kde najdete vestavěnou myčku nádobí, varnou desku i troubu. Obývací pokoj a jedna ložnice jsou orientovány do Široké ulice, druhá ložnice pak do klidného vnitrobloku. Tato ložnice je zároveň vybavena samostatnou šatnou.
Byt je ideální pro rodinu s dítětem, pár náročný na prostor nebo spolubydlení kamarádů. Majitelé se nebrání vychovaným domácím mazlíčkům. Byt je striktně nekuřácký.

Nastěhování je možné ihned.
Při nastěhování složí nájemce nájemné (19.900 Kč) a služby na 1 měsíc (cca 4 500 Kč bez elektřiny- smlouvu na dodávku elektřiny si nájemce převede na sebe), vratnou jistotu 30.000 Kč a provizi RK 16.000 Kč

Pro sjednání prohlídky či jakékoli doplňující informace mě neváhejte kontaktovat.
K dispozici jsem telefonicky v pracovní dny 8:00 - 18:00. V ostatní časy pak emailem nebo sms.
Budu se těšit na viděnou při prohlídkách.

Nemovitost je z důvodu absence PENB zařazena do kategorie G.

Cena
19 700 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ vratná jistota a provize RK, bez poplatků, + provize RK
Náklady na bydlení
+ 4.500 Kč služby + elektřina
Aktualizováno
15. 9. 2024
Adresa
Na Poříčí, Liberec - Liberec II-Nové Město
ID
06500
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
91 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
91 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Nela Soldát

Bc. Nela Soldát

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Liberci.

Podobné nabídky