Prodej bytu 3+kk, Praha - Chodov, Nechvílova, 72 m2

Nechvílova, Praha 4 - Chodov


8 690 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 41 414 Kč /měs.

(Včetně provize a právního servisu)


Regionální dodavatelé v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele, bych si vám rád dovolil nabídnout ke koupi tento atraktivní, světlý a perfektně dispozičně řešený byt 3+kk o podlahové ploše 72,1 m2 na pražském Chodově, ke kterému náleží ještě východně orientovaná zasklená lodžie o velikosti 6,7 m2 a navíc sklep 2,6 m2, který je umístěný v suterénu domu. Jinak konkrétní výměry jednotlivých místností naleznete v přiloženém 3D půdorysu. Byt je po kompletní rekonstrukci a nachází se ve 2.nadzemním podlaží (1.patře) panelového domu s výtahem, konkrétně v ulici Nechvílova 1857/6.

Co se týká zařízení a vybavení bytu, tak jak jsem již zmínil, je po kompletní a velmi zdařilé rekonstrukci, která proběhla v minulém roce. Jsou zhotoveny nové rozvody elektřiny, vody i odpadu, byla položena velice kvalitní vinylová podlaha ve všech obytným místnostech a vstupní hale. Jinak ve zbylých částech, tedy nově vybudované komoře o velikosti 2 m2, dále v koupelně s prostorným sprchovým koutem a na samostatné toaletě, je položena dlažba. Samozřejmostí jsou plastová okna s vnitřními žaluziemi, u ložnice a dětského pokoje jsou navíc i venkovní rolety.. Byt disponuje i kvalitními bezpečnostními vstupními dveřmi a v rámci nákladné rekonstrukce byly zhotoveny v celém bytě nové dveře s obložkovými zárubněmi, a to ve vysokém standardu v bílé barvě od firmy SAPELI. Vyjma již zmíněného sklepa a komory, tvoří úložný prostor ještě vestavěná skříň v chodbě a volně stojící. skříň v ložnici.. Závěrem se dostávám ke kuchyňskému koutu, který je kompletně vybaven vestavěnými spotřebiči, tedy pečící troubou, indukční varnou deskou, mikrovlnnou troubou, digestoří, myčkou nádobí, granitovým dřezem a lednicí s mrazákem.

Za velký benefit tohoto bytu považuji to, že má okna na obou stranách, tedy východní i západní, což zajišťuje jeho světlost a vzdušnost.

Co se týká domu, tak ten je zateplen, má nový moderní výtah, čipové otevírání vchodových dveří, zrenovované chodby a navíc je zde perfektně fungující a hospodařící SVJ.

Určitě bych chtěl zmínit ještě náklady na bydlení, kdy jsou v současnosti měsíční poplatky ve výši 5.787.,- (včetně FO) + záloha na elektrickou energii.. Velkým bonusem je i to, že do bytu je zavedený internet optickým kabelem s možností výběru dodavatele.

Dostávám se k občanské vybavenosti a dopravní dostupnosti, kdy je v pěší vzdálenosti 3 minut od domu zastávka autobusu č.177 Volha, ze které se dostanete za další 4 minuty na metro C Chodov, kde se nachází i obchodní centrum Westfield se všemi nákupními možnostmi. V blízkosti domu je i MŠ Hroncova a ZŠ Campanus, supermarket Lidl a mnoho dalšího. V kombinaci se spoustou zeleně v okolí, považuji toto místo za skvělou volbu při hledání budoucího bydlení pro váš spokojený život.

Ohledně prohlídky mě kontaktujte kdykoliv a samozřejmostí je i pomoc se zajištěním hypotečního úvěru.

Cena
8 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
15. 9. 2024
Adresa
Nechvílova, Praha 4 - Chodov
ID
7409
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
81 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
72 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jan Vesecký

Jan Vesecký

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 4.

Podobné nabídky