Pronájem bytu 3+1, Tišnov, Halasova, 76 m2

Halasova, Tišnov


17 500 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 3.500 náklady, + kauce pro majitele, + provize RK, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Tišnově

Popis

K dlouhodobému podnájmu nabízíme byt o dispozici 3+1 v klidné lokalitě Tišnov. Byt o celkové výměře 76 m2 se nachází v 1/NP. K bytu patří balkón a sklepní kóje.

Byt se nabízí nevybavený. Kuchyně disponuje, plynovým vařičem, troubou a myčkou na nádobí. Koupelna a toaleta mají samostatné vstupy. Měsíční náklady :
17.500,- nájem,
3.500,- služby
+ elektřina, plyn, internet

V okolí domu najdete základní a mateřskou školu, obchod s potravinami, letní kino a 10 minut chůze od domu je vzdálená vlaková zastávka.

Domácí mazlíčci a kuřáci nejsou v bytě povoleni. Byt je volný k nastěhování od 1. 12. 2024.

Tišnov je město v okrese Brno-venkov v Jihomoravském kraji. Rozkládá se v Boskovické brázdě, 22 km severozápadně od Brna, nedaleko soutoku Svratky a Loučky.
Poskytuje veškerou občanskou vybavenost - Základní školy, Mateřské školky, zdravotní středisko, poštu, sportovní vyžití a integrovanou dopravu.

V případě zájmu volejte a domluvíme se na prohlídce.
Těšíme se na Vás na

Cena
17 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 3.500 náklady, + kauce pro majitele, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Halasova, Tišnov
ID
03048
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
72 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
76 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Veronika Viklická

Veronika Viklická

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+1 v Tišnově.

Podobné nabídky