Prodej ubytování, Doksy, Tyršovo náměstí, 1922 m2

Tyršovo náměstí, Doksy


55 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 262 114 Kč /měs.

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Doksech

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Prodej komerčního objektu se širokými možnostmi budoucího využití a potenciálem dlouhodobě fungujícího podnikání.

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji objekt, který díky svému umístění a stavu je velmi výhodnou a atraktivní investiční příležitostí.

Nemovitost je dle katastrálního úřadu vedena jako objekt občanské vybavenosti. Aktuálně je využívána jako hotelové zařízení. Disponuje veškerým dnes dostupným standardem, jako je konferenční místnost, wellness centrum, restaurace, venkovní posezení s grilem, parkovací prostor, zázemí pro personál, technické prostory a také několika typy ubytování. Objekt prošel rozsáhlou rekonstrukcí. Aktuálně probíhá nový nástřik plechové střechy. V objektu je nyní provozována dobře fungující restaurace.

Historická budova se skládá ze čtyř nadzemních podlaží a suterénu. Kapacita ubytování je 88 lůžek včetně přistýlek v rámci 27 pokojů, které jsou dále rozděleny na standardní pokoje, mezonety a apartmány. Restaurace disponuje kapacitou 138 míst a venkovní posezení na terase v klidném vnitrobloku nabízí dalších 50 míst. Cílová skupina hostů je bez omezení. Mezi pravidelné návštěvníky se řadí například autobusové zájezdy z Česka i zahraničí, rodiče s dětmi, teambuildingové zájezdy, sportovní soustředění, pracovní konference i svatby.

Nemovitost je prodávána včetně aktuálního vybavení a lze zajistit i personální obsluhu samotného provozu. Prodej může být realizován převodem vlastnických práv k nemovitosti nebo formou prodeje obchodního podílu. Nespornou výhodou je vymezení 14-ti bytových jednotek, které lze obratem prodat.

Samozřejmostí je nainstalované vzduchotechnické zařízení a protipožární systém. Bezpečnost pak zajišťuje kamerové zabezpečení. Vytápění a ohřev vody jsou řešeny prostřednictvím dvou plynových kotlů. Velkou výhodou tohoto objektu jsou jeho nízké provozní náklady.

V nemovitosti jsou zavedeny kompletní inženýrské sítě. V rámci rekonstrukce byly realizovány nové rozvody vody, topení, elektřiny, odpadů i vzduchotechniky. Vstup do objektu je bezbariérový.

Doksy jsou hojně navštěvovaným místem především díky bezprostřední blízkosti Máchova jezera. Oblast CHKO Kokořínsko - Máchův kraj je ideálním místem pro trávení volného času v krásné přírodní lokalitě. Zároveň se zde již tradičně koná několik známých kulturních akcí a festivalů, jako jsou např. Hrady.cz, Festival Mácháč či Euro Hry Doksy.

Město se nadále rozvíjí a jeho plány do budoucna jsou velice perspektivní a prospěšné pro turistický ruch. Novou rozvojovou územní studii najdete mezi dokumenty.

Hlavní město Praha je vzdálena 50 minut jízdy autem. Dopravní obslužnost je zajišťována pravidelnými autobusovými i vlakovými spoji.

Hlavní výhody tohoto komerčního objektu jsou:

1) Jedinečná investiční příležitost
2) Strategické umístění
3) Flexibilní možnosti využití

Napište nám zprávu a my Vám obratem odešleme detailní podklady k této nabídce.

- 3D Virtuální prohlídku
- Plánky a výměry
- Důležité dokumenty
- Ostatní informace

Cena
55 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
15. 9. 2024
Adresa
Tyršovo náměstí, Doksy
ID
Prodej
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1922 m2
Typ objektu
Patrový

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Polách

Petr Polách

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Doksech (okr. Česká Lípa).

Podobné nabídky