Prodej bytu 4+kk, Praha - Libeň, Zenklova, 113 m2 (ID: 1568354)

Zenklova, Praha 8 - Libeň


20 735 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 98 817 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

Luxusní byt 4+kk k prodeji v novém rezidenčním projektu ZEN Rezidence, který se nachází ve vyhledávané lokalitě Prahy 8 - Libně. Tento prostorný byt s celkovou užitnou plochou 121,2 m² se nachází v posledním tedy sedmém nadzemním podlaží moderní rezidence a svým majitelům nabídne dvě prostorné terasy s panoramatickými výhledy na město.


Při vstupu do bytu vás přivítá nadstandardně prostorná chodba s mnoha úložnými prostory, ze které se pohodlně přesunete do vzdušného obývacího pokoje spojeného s moderním kuchyňským a jídelním koutem o rozloze 36,3 m². Obývací prostor disponuje přístupem na jižní terasu (12,3 m²), kde si můžete v klidu vychutnávat svou ranní kávu nebo si užívat večerní posezení s příteli. Byt dále disponuje 2 prostornými ložnicemi (15,8 m² a 18,3 m²) a hlavní ložnicí (16,4 m²), která nabízí vlastní koupelnu s vanou a toaletou. Všechny tři ložnice mají přístup na druhou prostornou terasu o velikosti 26,5 m². Byt disponuje také druhou koupelnou se sprchovým koutem, praktickou komorou a samostatnou toaletou.


Byt bude dokončen do vysokého standardu s vinylovými podlahami v dekoru dřeva, moderními velkoformátovými obklady a sanitou značky SAT a GROHE. V bytě jsou hliníková okna s izolačními trojskly a s předokenními elektrickými žaluziemi, řízené větrání s rekuperací tepla a příprava pro klimatizaci. Byt také disponuje bezpečnostními vstupními dveřmi třídy 3. K bytu náleží dvě parkovací stání a sklep v pohodlných garážích v podzemním podlaží domu.


Zen Rezidence navíc nabídne reprezentativní společné prostory, v podzemních podlažích domu bude k dispozici také kočárkárna nebo prostor pro mytí jízdních kol.


Lokalita pražské Libně je perfektní pro ty, kteří chtějí využívat všech benefitů městského života a zároveň si užívat klidné a příjemné prostředí v blízkosti přírody. Skvělá dopravní infrastruktura - stanice metra Palmovka a několik tramvajových linek. Lokalita disponuje kompletní občanskou vybaveností a nabízí mnoho lokálních obchodů a služeb, škol, Fakultní nemocnici Bulovka, sportovní centrum, supermarket, restaurace i kavárny. Pokud budete chtít na chvíli uniknout od městského ruchu a shonu, lze navštívit nedaleké Prosecké skály či park Pod Korábem. Kromě zeleně nabízí Libeň také přístup k Vltavskému nábřeží, které je jako stvořené pro romantické procházky a nabízí nádherné výhledy na řeku.

Cena
20 735 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 9. 2024
Adresa
Zenklova, Praha 8 - Libeň
ID
529393
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
113 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 8.

Podobné nabídky