Prodej vily, Lleida City, Španělsko, 284 m2 (ID: 1568434)

Lleida City, Španělsko


200 225 500 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Nabízíme k prodeji jedinečnou vilu s výjimečnou polohou přímo na plážové promenádě mallorské Torrenovy s přímým přístupem k moři. Torrenova je přední turistické středisko v jihozápadní části španělského ostrova, v blízkosti hlavního města Palma de Mallorca.

Díky prostorným obytným místnostem a velkým oknům je nemovitost zaplavena světlem a nabízí úchvatný panoramatický výhled na pobřeží. Po vstupu do vily vstoupíte do prostorného obývacího/jídelního prostoru s otevřenou kuchyní a je zde i ložnice pro hosty. Ze všech místností v přízemi se vychází do udržovaných zahrad a na terasu z bazénem. V prvním patře se nachází hlavní ložnice se šatnou a další dvě ložnice, z nichž jedna má vlastní koupelnu. Na stejném podlaží je i velká sluneční terasa. 1.PP nemovitost nabízí prádelnu, kuchyňský kout a prostor ideální pro posilovnu se saunou. Interiér je vybavený kvalitním nabytém s důrazem na každý detail.

K vile náleží garáž a hlídané venkovní parkoviště. Samozřejmostí zde jsou mramorové podlahy, klimatizace a podlahové vytápění. Veškerá občanská vybavenost včetně kaváren, restaurací obchodů atd. je v pěší vzdálenosti.

Torrenova se nachází v západní části zálivu Palma, sousedí s Son Matias, Palmanova a Magaluf. Města nabízí spoustu míst k trávení volaného času, jako například pláže Palma Nova Bay a de Son Maties, krásné turistické stezky, místa k potápění jako Big Blue Diving a další. Za 15 minut autem se dostanete k golfovému centru T Golf Calvia nebo Golf Santa Ponsa. Hlavní město je vzdáleno pouhých 19 kilometrů.

Pro více informací o nemovitosti nebo zájem o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Cena
200 225 500 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Lleida City, Španělsko
ID
N7098
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
284 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1474 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Jesika Schopper

Mgr. Jesika Schopper

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.

Podobné nabídky