Prodej bytu 3+kk, Chlumec nad Cidlinou, Boženy Němcové, 86 m2

Boženy Němcové, Chlumec nad Cidlinou


6 398 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 30 491 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Chlumci nad Cidlinou

Popis

Nabízíme vám exkluzivní nový byt 3+kk, o podlahové ploše 86,9 m2 v klidné části Chlumce nad Cidlinou.
Byt se nachází v 2. nadzemním podlaží v novém moderním objektu. Dispozice: prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a balkónem o ploše 4,8 m2, chodba, koupelna s vanou, umyvadlem a sprchovým koutem, samostatné WC s umyvadlem, ložnice s dětským pokojem mají společný balkón o ploše 11,5 m2. Topení zajistí kvalitní tepelné čerpadlo, které oproti plynovému nebo elektrickému kotli ušetří zhruba 40-60 % energie. Použitá kvalitní tepelná izolace, díky které vám neunikne žádné teplo ani zima. K bytu náleží sklepní kóje. Vhodné jak pro bydlení tak investici. Tyto byty jsou v družstevním vlastnictví s možností po 5 letech byt převést do osobního vlastnictví. Parkování u domu.
V okolí veškerá občanská vybavenost, centrum města je v docházkové vzdálenosti, základní škola, mateřská škola, koupaliště s kempem, zámek Karlova Koruna, posilovna, sportovní hřiště, vlakové a autobusové nádraží, zábavní park Fajnpark a další. Dostupnost: 30 km Hradec Králové a Pardubice, Nový Bydžov 15 km, nedaleko je sjezd na dálnici D11 směr Hradec Králové - Praha, Městec Králové 15 km, Poděbrady 30 km. Chtěli byste se dozvědět víc nebo už jste rozhodli, že jste našli to pravé? Neváhejte se mi ozvat. Jsou zde poslední volné byty! Předpokládaný termín stěhování prosinec 2024.

Cena
6 398 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 9. 2024
Adresa
Boženy Němcové, Chlumec nad Cidlinou
ID
01667
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
86 m2
Patro
2. z 3
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Balkon
Výtah
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Veronika Sadílková

Veronika Sadílková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Chlumci nad Cidlinou.

Podobné nabídky