Prodej vily, Premantura, Chorvatsko, 220 m2 (ID: 1568471)

Premantura, Chorvatsko


21 543 250 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Nabízíme k prodeji vilu v moderním funkcionalistickém stylu, která se nachází ve městě Premantura v Chorvatsku. Město se leží na jižním cípu Istrie, je obklopeno mořem a ohromující přírodou, často je označované jako "skrytá perla Jadranu"

Přízemí vily se skládá z otevřeného obývacího pokoje, kuchyně a jídelny, ložnice s en-suite koupelnou a toaletou. Horní patro skládá se ze dvou ložnic s en-suite koupelnami a prostorným balkonem. Každá ložnice má XL manželskou postel, TV a klimatizací.
Kuchyň a obývací pokoj jsou plně vybaveny. V celém objektu je podlahové vytápění na tepelné čerpadlo. Vila má energetický certifikát A+, který zaručuje optimální izolaci pro úsporu účtů za energie. Všechna okna a terasové dveře mají sítě proti hmyzu.
Vila má krásnou zahradu s olivovníky a středomořskými rostlinami. K dispozici je gril, venkovní jídelní kout a bazén se slanou vodou. U bazénu je venkovní sprcha a další toaleta.
Celý objekt je oplocený a má tři soukromá parkovací místa. V objektu je nabíjecí stanice pro elektromobily.

Starověké město Pula s mnoha historickými památkami a nejzachovalejším římským amfiteátrem na světě je vzdáleno pouhých deset minut jízdy autem. Nejbližší pláž k vile je jen pár minut chůze a nedaleké centrum nabízí restaurace, kavárny a obchody. Nemovitost se nachází na okraji známého přírodního parku Kamenjak s mnoha úžasnými plážemi, zátokami, zálivy, útesy, jeskyněmi a borovými lesy.

Cena
21 543 250 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Premantura, Chorvatsko
ID
N6429
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
220 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
500 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Veronika Pecková

Veronika Pecková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.

Podobné nabídky