Prodej rodinného domu, Bavorov, Havlasova, 168 m2

Havlasova, Bavorov


Cena na vyžádání /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Bavorově

Popis

Prodej rodinného domu v obci Bavorov, okres Strakonice – výzva pro odvážné!

Hledáte dobrodružství, které vám nabídne šanci vytvořit svůj vysněný domov od základů? Tento rodinný dům v obci Bavorov čeká právě na vás! Dům je v původním stavu, s novou střechou, ale vyžaduje kompletní rekonstrukci, včetně vyklizení. Jedná se o nemovitost pro ty, kteří se nebojí výzev a vidí potenciál i tam, kde jiní vidí pouze práci.

Dům nabízí:

Velkou koupelnu,

Skladové prostory,

Dva pokoje,

Kuchyň spojenou s obývacím pokojem,

Vstup na půdu, kde je možné vytvořit prostornou půdní vestavbu.


K nemovitosti patří také stodola, která je součástí domu. Přes stodolu se dostanete na uzavřený dvůr o velikosti cca 90 m². Stodola i dům jsou ideální pro ty, kteří mají chuť a odvahu vytvořit z této nemovitosti svůj vysněný domov nebo investiční projekt.

Všechno je připraveno na kompletní rekonstrukci a vyklizení, takže máte možnost zanechat zde svůj vlastní otisk a přetvořit tuto nemovitost podle svých představ.

Tento dům je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají výzvu a nebojí se zašpinit ruce. Přijďte a podívejte se na svůj budoucí projekt! NUTNO VIDĚT , CENA K JENÁNÍ. Ev. číslo: 31454.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Havlasova, Bavorov
ID
31454
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
168 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
178 m2
Podlahová plocha
168 m2
Plocha nemovitosti
268 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Sklep

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Marcel Jelínek - Manažer pobočky

Marcel Jelínek - Manažer pobočky

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Bavorově.

Podobné nabídky