Pronájem bytu 3+1, Jindřichův Hradec, sídliště Vajgar, 62 m2

sídliště Vajgar, Jindřichův Hradec - Jindřichův Hradec III


14 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Nájemník neplatí provizi. Ta je hrazena majiteli bytu.)


Regionální dodavatelé v Jindřichově Hradci

Popis

Hezký den,

hledáte nové útočiště v Jindřichově Hradci a už Vám nestačí byt o dvou místnostech? Pak zbystřete, protože na nové nájemníky na sídlišti Vajgar čeká byt o dispozici 3+1, který vyřeší Vaší situaci!

Byt se nachází ve druhém patře panelového domu s výtahem. Díky svému rozložení místností je ideální pro jednotlivce, pár nebo i vícečlennou rodinu.

Při vstupu do bytu se nacházíme v předsíni. Nalevo jsou toaleta a koupelna. Z chodby se dále dostaneme do kuchyně. V této místnosti je ve stěně otevřený prostor, takže si můžete užívat příjemnou konverzaci s ostatními, kteří budou právě relaxovat v obývacím pokoji. Právě z obývacího pokoje můžete jít buď do prostorné ložnice, ze které vede vstup na balkon, nebo do další místnosti, která se dá využít jako pracovna nebo jako druhá ložnice. Dalšími benefity tohoto bytu, který je orientovaný na východ a západ, je privátní sklepní kóje.

Jindřichův Hradec je jihočeské město s rozvinutou sítí obchodů a služeb. Pracovat lze právě zde a v přilehlém okolí, nebo je možné dojíždět např. do Českých Budějovic. Co do občanské vybavenosti, konkrétně na Vajgaře se nachází dvě základní školy, Kaufland, Albert, větší obchodní středisko (OKAY, Deichmann, Sportisimo aj.), dále JYSK, plavecký bazén nebo také oblíbená posilovna Raw Gym. V Jindřichově Hradci se dále nachází několik dalších základních škol, mateřské školy, Fakulta managementu Vysoké ekonomické školy v Praze, knihovna, řada supermarketů atp.

Nájemné činí 14.000 Kč/měsíc. Náklady spojené s bydlením jsou podle evidenčního/výpočtového listu nastavené na 3.497 Kč/měsíc včetně elektřiny.

Nájemník neplatí provizi. Ta je hrazena majiteli bytu. Požadujeme vratnou kauci ve výši dvou nájmů (28.000 Kč).

Pokud Vás tedy láká představa nového domova, tak se neváhejte ozvat makléři na tel. čísle 603 928 019, nebo využijte kontaktní formulář. Budeme se na Vás těšit osobně na prohlídce!

Z důvodu absence Energetického štítku uvádíme coby energetickou třídu náročnosti budovy (PENB) „G“, tj. mimořádně nehospodárnou.

Cena
14 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Nájemník neplatí provizi. Ta je hrazena majiteli bytu.
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
sídliště Vajgar, Jindřichův Hradec - Jindřichův Hradec III
ID
0201-NP02853
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
60 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
62 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Jindřich Svačina

Bc. Jindřich Svačina

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+1 v Jindřichově Hradci.

Podobné nabídky