Pronájem kanceláře, Brno, Bohunická, 23 m2

Bohunická, Brno


3 687 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ energie a služby podrobněji v textu)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Nabízíme k pronájmu světlou, prostornou kancelář o výměře cca 23 m2, v přízemí komerční budovy na ulici Bohunická v Brně. Lokalita: Horní Heršpice, v blízkosti ulice Vídeňská, kancelář ani budova nejsou orientovány přímo do ulice Vídeňská .Velmi dobrá dostupnost na dálnice, ale i do centra.
Budova je s bezbariérovým přístupem, s možností parkování na vyhrazeném parkovišti. Kancelář se nachází v zadní části budovy, v těsné blízkosti venkovního atria, které je pro nájemce k užívání. Nedaleko kanceláře je společné sociální zařízení . Kancelář bude vyklizená, čistá, v případě zájmu je možné od současného nájemce odkoupit nábytek -není podmínkou. Měsíční nájem bez služeb za kancelář je 3687,-Kč.K nájmu se plátcům připočítává DPH, neplátci DPH neplatí. Mimo to se platí energie a služby jako je topení a voda 847,-Kč vč. DPH. Elektřina se hradí podle spotřebičů. Parkovací místo stojí 665,-Kč /měsíc . Internet si zřizuje a hradí nájemce samostatně. Standardní platební podmínky, bližší info telefonicky.

Cena
3 687 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ energie a služby podrobněji v textu
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Bohunická, Brno
ID
KN211K23
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
23 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Rušná část obce
Podlahová plocha
23 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing.arch.Andrea Zouharová

Ing.arch.Andrea Zouharová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Brně.

Podobné nabídky