Prodej chalupy, Vidochov - Stupná, 360 m2

Vidochov, Stupná


10 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 52 375 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Vidochově

Popis

Nabízíme Vám ke koupi roubenou chalupu v podkrkonoší. Chalupa se nachází v obci Vidochov v místní části Stupná. Chalupa s krásnou historickou maštalí a stodolou se nachází na pozemku o celkové ploše 4280 m2.
Jedná se o historickou stavbu z devatenáctého století, která prošla v roce 2006 kompletní přestavbou. Došlo k vyzdění nové nosné konstrukce domu a byla postavena kompletně nová střecha a vybudováno obytné podkroví. V přízemí domu byly vyměněny veškeré instalace a povrchy.
Dispozice domu je 6+1. V přízemí se nachází veranda, prostorná vstupní chodba se schodištěm, ze které je přístup do všech dalších místností. Koupelny s toaletou a prostorem na pračku, kuchyně s jídelnou a do hlavní prostorné obytné místnosti. V podkroví se nacházejí 2 koupelny, 4 pokoje a pracovna.
Do domu je přivedena elektřina a voda ze společného obecního vrtu. Odpad je sveden do septiku. Na pozemku se dále nachází krásná historická kamenná studna. Odbornou firmou nechal majitel studnu vyčistit a provést zkoušku vydatnosti pramene, která potvrdila možnost využít studnu pro napojení do domu.
Topení v chalupě je elektrické. Ve spodní části chalupy se jedná o topení podlahové a v podkroví jsou instalovány přímotopy. Ohřev vody zajišťuje jeden elektrický bojler v každém podlaží domu.
Nabízená nemovitost je příležitostí k trvalému bydlení, rekreaci nebo k podnikání. Obec Stupná se nachází v krásném tichém údolí, které Vám nabízí klid na odpočinek v čisté podkrkonošské přírodě.
Součástí prodeje je rovněž dům č.p. 4. Jedná se o stavbu bývalé hasičárny, která je vhodná k rekonstrukci. Občanská vybavenost se nachází v 5 kilometrů vzdálené obci Pecka a nebo v Nové Pace, která je vzdálená 7 kilometrů.
Ze Stupné jste do 25 minut ve skiareálu v Herlíkovicích, do 40 minut ve Špindlerově Mlýně, v Praze do 1 hod 20 minut, v Hradci Králové do 45 minut. Pro bližší informace nebo pro domluvení prohlídky kontaktujte realitního makléře. V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo prodat nejvýhodnější nabídce. Do konce září 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Cena
10 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Vidochov, Stupná
ID
129085
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
360 m2
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
138 m2
Plocha nemovitosti
4280 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Septik
Komunikace
Asfaltová
Voda
Místní zdroj vody, Studna
Sklep

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martin Calta

Martin Calta

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Vidochově.

Podobné nabídky