Prodej rodinného domu, Moravský Písek, U školky, 179 m2

U školky, Moravský Písek


14 890 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 70 961 Kč /měs.

(včetně provize)


Regionální dodavatelé v Moravském Písku

Popis

Ve výhradním zastoupení nabízíme jedinečnou příležitost stát se majiteli luxusního rodinného domu v Moravském Písku.
Už při pohledu zvenku je zřejmé, že se jedná o zcela výjimečný dům nabízející maximální komfort pro svého uživatele. Přízemní nízkoenergetický dům o celkové podlahové ploše 179m2 byl kolaudován v roce 2018, plocha pozemku 1.083m2. Dispozičně je dům řešen jako 4+kk, velký obývací pokoj spojený s jídelnou a prostorným kuchyňským koutem, velmi prostorná ložnice s vlastní šatnou, dva samostatné neprůchozí pokoje, koupelna, technická místnost. Prostorná kuchyňská linka včetně všech spotřebičů Miele, americká lednice, podsvícení šuplíků, poskytuje vše, co potřebujete pro pohodlnou práci při vaření, hned vedle designový jídelní stůl a součástí prostoru je velký obývací kout s elektricky ovládanou sedací soupravou včetně velkoplošné televizní obrazovky. Koupelna poskytuje dostatek prostoru a možností relaxace po náročném dni – dvě stylová umyvadla, prostorný sprchový kout, samostatně stojící vana lákající k horké koupeli, WC. Ložnice s velkou manželskou postelí a dostatkem prostoru, podsvícení stropu pro příjemnou atmosféru, vedle šatna s velkým množstvím polic a skříněk pro ukládání věcí. Technická místnost s dalším WC a pračkou, sušičkou a bojlerem na teplou vodu. Vstupní chodbička s malým zádveřím a odkládacími skříňkami.
Po celém domě rozvody klimatizace, venkovní elektricky ovládané žaluzie, alarm, video zvonek, vytápění elektrické podlahové a prostřednictvím klimatizačních jednotek. Dům se nachází na okraji obce v klidné slepé ulici, přístup na pozemek možný po zpevněné cestě i ze zadní části. Dostatečně velký pozemek čeká na nového majitele, aby si ho dotvořil podle svých představ, zpracován projekt na dvougaráž, možno zbudovat zapuštěný bazén, u domu dlažba pro budoucí terasu.
Obec disponuje základní občanskou vybaveností – školka, škola, lékař, pošta, obecní úřad, lékárna, obchod. Dojezdová vzdálenost – Veselí nad Moravou 7km, Kyjov 18km, Uherské Hradiště 17km, Hodonín 36km, cca 5 minut jízdy k nově budované dálnici D55. Rádi Vám pomůžeme s financováním této nemovitosti. V případě zájmu volejte makléři pro více informací.

Cena
14 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
U školky, Moravský Písek
ID
00579
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
179 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
1083 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Šťastný

Petr Šťastný

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Moravském Písku.

Podobné nabídky