Prodej chalupy, Tichov, 201 m2 (ID: 1569325)

Tichov


1 445 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 6 886 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Tichově

Popis

Realitka Green ® vám exkluzivně zprostředkuje prodej samostatně stojící chalupy v obci Tichov, okres Zlín.
Obec Tichov je malou valašskou vesnicí, která se nachází v okrese Zlín ve Zlínském kraji a leží 5 km severozápadně od Valašských Klobouk. Rozkládá se v údolí kolem Tichovského potoka na jižním okraji Vizovických vrchů a žije zde 359 obyvatel.

Samostatně stojící chalupa, částečně podsklepená je v udržovaném původním stavu, má číslo popisné. Nemovitost je celoročně obyvatelná, vhodná k rekreaci nebo k bydlení. Nachází se ve velmi klidné lokalitě, v blízkosti lesa. Zdivo smíšené - kámen, cihla.

Celková plocha je 181 m2.

Dispozičně: vstupní chodba, ze které vede vstup do sklepa, kuchyně s kachlovými kamny a obývacím prostorem, ložnice, koupelna s vanou a WC. Střecha sedlová s možností půdní vestavby. K chalupě náleží i garáž, která je součástí stavby.

Prodej nemovitosti je včetně vybavení.

IS: elektřina, studna, vodovodní přípojka na hranici pozemku. Vytápění lokální na tuhá paliva.

Přístupová cesta obecní asfaltová.

Energetická třída G je uvedená dočasně, vzhledem k novele zákona č. 406/2000 Sb. o hospodaření s energií. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti.



Tato nemovitost je ideální k čerpání dotace v rámci výzvy "Oprav dům po babičce", kde získáte zálohově 50% z nákladů na rekonstrukci (zateplení, fasády, výměna oken a dveří, zateplení střechy, fotovoltaika, tepelné čerpadlo, atd.) Dotace je vyplácena najednou, ještě před realizací rekonstrukce. Výše dotace může činit až 1 milion korun + možné bonusy.

Doporučuji domluvit si prohlídku s makléřem. V případě zájmu zajistíme výhodné financování.

Cena
1 445 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Tichov
ID
24080
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
201 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
181 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jitka Kratochvílová

Jitka Kratochvílová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Tichově.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky