Prodej bytu 2+1, Jablonec nad Nisou, Květinová, 53 m2 (ID: 1569530)

Květinová, Jablonec nad Nisou


2 280 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 10 866 Kč /měs.

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Jablonci nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví, v klidnější části Jablonce nad Nisou, ul. Květinová.

Dispozice bytu je 2 + 1 s výměrou obytné plochy 52,3 m2 + velká sklepní místnost s výměrou 24,3 m2 a jeho umístění je v suterénu staršího, třípodlažního, zděného bytového domu, s orientací oken do dvora. Byt byl v roce 2022 kompletně zrekonstruován (vč. rozvodů elektřiny) a nese se v přírodních tónech a světlých barvách. Dispozičně byt sestává z předsíně (5,8 m2), obývacího pokoje (18,9 m2), samostatného pokoje (14,1 m2), kuchyně (7 m2), koupelny s WC (4,9 m2) a komory (1,5 m2). Ohřev TUV zajišťuje bojler, k vytápění bytu dochází prostřednictvím přímotopů.
Bytový dům je v téměř původním stavu, v současnosti ale byly započaty rekonstrukční práce. Je napojen na veškeré inženýrské sítě - elektřina, obecní vodovod, plyn, kanalizace.

V blízkosti najdete veškerou potřebnou infrastrukturu. V docházkové vzdálenosti je základní škola (240m) i školka (150m), dopravu do centra města zajištuje MHD s velkým množstvím spojů - nejbližší autobusová zastávka je jen 5 minut chůze od domu (360m). Do nejbližší obchodní zóny a za nákupem potravin je to jen 3 minuty jízdy autem (900 m), velmi rychlý je též nájezd na rychlostní komunikaci Turnov - Praha.

Za odpočinkem je pak možno vyrazit na procházky do přírody v okolí města nebo například k místní Jablonecké přehradě. Ke sportovním aktivitám zase přímo vybízí nedaleký atletický stadion.

Byt je možno financovat hypotečním úvěrem do 90% LTV. Financování jako přední hypoteční specialista s 14 - ti lety praxe rád zdarma zajistím za exkluzivních VIP podmínek.

Pro bližší info nebo sjednání termínu prohlídky domu mne neváhejte kontaktovat. Rád Vám tuto zajímavou nemovitost představím.

Cena
2 280 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Náklady na bydlení
5.200,- Kč elektřina + 3.411,- Kč služby
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Květinová, Jablonec nad Nisou
ID
00170
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
53 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
53 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jiří Chupek

Jiří Chupek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Jablonci nad Nisou.

Podobné nabídky