Prodej bytu 3+kk, Praha - Staré Město, Dlouhá, 147 m2 (ID: 1569808)

Dlouhá, Praha 1, Staré Město


25 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 119 143 Kč /měs.

(provizi hradí prodávající)


Regionální dodavatelé v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

Uvažujete o bydlení v samém srdci Prahy? Nebo hledáte ideální investiční příležitost v oblasti krátkodobého ubytování?

Tak právě Vám si dovolujeme ve výhradním zastoupení majitele nabídnout stylový byt 3+kk o celkové ploše 147m2 v prestižním projektu Palác. Koupě tohoto světlého a prostorného bytu ve čtvrtém patře historického domu může být vaším prvním krokem k novému životu nebo podnikání v centru Prahy.

Díky orientaci na jihovýchod bude váš nový domov prozářený světlem po celý den. Vysoké stropy a elegantní dvoukřídlé dveře vytvoří vzdušný prostor s možností libovolného uspořádání nábytku ve vašem novém domově. Byt nabízí dvě oddělené místnosti, z nichž jednu můžete proměnit v pohodlnou pracovnu nebo luxusní pokoj pro hosty. Moderní koupelna s vanou i sprchovým koutem vám poskytne prostor pro relaxaci, zatímco samostatná toaleta a praktická technická místnost s připravenými přípojkami pro vaši pračku a sušičku vám usnadní každodenní život. A co říkáte na prostornou halu plnou úložného prostoru? Splněný sen pro každého, kdo miluje pořádek a dostatek místa.

Tento byt vás ohromí i svým jedinečným interiérem - travertinové obklady, masivní dřevěné podlahy a originální dveře vytvářejí neobyčejnou atmosféru. Dřevěná špaletová okna s mosaznými kličkami a nádherné štukové ozdoby vám připomenou pravou eleganci staré Prahy.

A lokalita? To je možná to nejlepší! Palác Dlouhá se nachází v samotném srdci Prahy, jen pár kroků od historických památek, obchodních center Palladium a Kotva, a samozřejmě skvělých restaurací a podniků. Blízkost metra (linka B – Náměstí Republiky) a tramvajové zastávky (Dlouhá třída) vám zajistí perfektní dopravní dostupnost po celé Praze.

Pokud vás tato luxusní nemovitost oslovila, přijďte se sami přesvědčit na prohlídku a objevte její jedinečné kouzlo.

Cena
25 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí prodávající
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Dlouhá, Praha 1, Staré Město
ID
63688
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
147 m2
Patro
4.
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Řadový
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!
Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 1.

Podobné nabídky