Prodej bytu 2+kk, Praha - Stodůlky, Volutová, 48 m2

Volutová, Praha 5, Stodůlky


6 685 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 31 859 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme zrekonstruovaný byt 2+kk s nadstandartním vybavením v bezprostřední blízkosti metra B Hůrka.
Byt má 48m2 a nachází se v nejvyšším patře budovy.
Bytová jednotka prošla v roce 2020 kompletní rekonstrukcí včetně nových elektrických rozvodů, vylití epoxidové podlahy, nových dveří a výměny oken za trojskla. V koupelně je zavedené podlahové topení, vestavěná kuchyňská linka včetně indukční varné desky, mikrovlnky, elektrické trouby, myčky, lednice a pračky se sušičkou. K bytu náleží sklepní kóje.
Na domě probíhá od června 2024 revitalizace zahrnující: kompletní výměnu stoupaček, nové čipové vchody s bezpečnostním kamerovým systémem, nové poštovní schránky. Dále probíhá revitalizace střechy a vnějšího zateplení včetně instalace vnějších žaluzií.
V blízkém okolí je skvělá občanská vybavenost. Přímo u domu je osmileté gymnázium, v docházkové vzdálenosti pak ZŠ a MŠ pro Vaše nejmenší. Najdete zde několik velkých obchodů s potravinami - Albert, Kaufland a Lidl. Z bytu je výhled na park Nová kolonie a Nepomucký rybník, který je vzdálený 4min chůze.
Nemovitost je možno financovat hypotečním úvěrem, který pro Vás rádi, zdarma, zajistíme za těch nejlepších podmínek na trhu.

Ohledně dalších informací mě neváhejte kontaktovat.
Doporučuji osobní prohlídku!

Cena
6 685 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Volutová, Praha 5, Stodůlky
ID
LK148112
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
48 m2
Patro
9. z 9
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
48 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Vodovod
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Valentýna Melounová

Valentýna Melounová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 5.

Podobné nabídky