Prodej bytu 2+kk, Sveti Vlas, Bulharsko, 48 m2 (ID: 1569828)

Sveti Vlas, Bulharsko


2 524 058 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Nabízíme ke koupi atraktivní apartmán 2+kk, Sveti Vlas, Bulharsko.
Hledáte nemovitost u moře? Představujeme Vám krásný apartmán 2+kk o celkové ploše 48 m² ve vyhledávané lokalitě Sveti Vlas, Bulharsko. Apartmán se nachází ve třetím podlaží sedmipatrového komplexu Polar Star a nabízí komfortní dispozici: obývací pokoj s kuchyňským koutem, prostornou ložnici, koupelnu s toaletou a balkon. Celková využitelná plocha činí 42,24 m².
Tento byt je ihned k dispozici a můžete ihned bydlet nebo jej využít jako investiční příležitost.
Výhody komplexu
Bytový komplex nabízí bohaté vybavení, které zajišťuje maximální komfort:
Bazén pro dospělé i děti
Relaxační zóna ideální pro odpočinek
Minimarket přímo v areálu
Výtah pro snadný přístup do všech podlaží
Video dohled venkovních prostor pro vyšší bezpečnost
Video dohled ve společných prostorách pro ochranu obyvatel
Vynikající lokalita a vybavenost
Bytový komplex se nachází v klidné lokalitě, pouhých 300 metrů od moře, s vynikajícím dopravním spojením. V blízkosti se nachází kompletní infrastruktura: školy, zdravotnická zařízení, obchody, supermarkety, pošta a další služby.
Poplatek za údržbu činí 12 EUR za m² ročně.
Sveti Vlas – klidné letovisko s bohatými možnostmi
Sveti Vlas je jedno z nejoblíbenějších letovisek v Bulharsku, známé čistým horským vzduchem a nádhernými plážemi u Černého moře. Letovisko leží jen 4 km od živého Slunečného pobřeží, což nabízí snadný přístup k jeho bohaté infrastruktuře a možnostem zábavy, přičemž si zároveň užijete klid a pohodu ve Sveti Vlas.

Proč koupit nemovitost od MOJE NEMOVITOST U MOŘE?
Naše realitní kancelář nabízí ověřené a kvalitní nemovitosti na Bulharském pobřeží, v lokalitách jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Pomorie a dalších. Specializujeme se na prodej, pronájem a správu nemovitostí. Jsme místní odborníci, kteří Vám zajistí kompletní servis – od koupi nemovitosti až po její následnou správu a poprodejní služby. Pomůžeme Vám investovat do správné nemovitosti, která neztratí svou hodnotu.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost vlastnit nemovitost v blízkosti Černého moře. Kontaktujte nás ještě dnes pro více informací a prohlídku apartmánu!

Cena
2 524 058 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Sveti Vlas, Bulharsko
ID
F14430
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
42 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
48 m2
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Angelina Vasileva

Angelina Vasileva

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.

Podobné nabídky