Prodej rodinného domu, Сеоца, Černá Hora, 333 m2 (ID: 1569830)

Сеоца, Černá Hora


8 528 900 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Nabízíme k prodeji prostorný dům o celkové ploše 333 m² ve vyhledávané lokalitě Seoca, poblíž města Budva.
Tento plně vybavený dům stojí na pozemku o rozloze 531 m² a je ideálním místem pro rodinné bydlení nebo jako investiční nemovitost k pronájmu. Dispozice domu zahrnuje kuchyň spojenou s obývacím pokojem, tři prostorné ložnice, čtyři moderní koupelny a dvě terasy, které poskytují nádherné výhledy na okolní krajinu. Součástí domu je také střešní terasa s úchvatným výhledem na moře, která nabízí možnost relaxace a odpočinku.

K domu náleží tři garážová stání o celkové ploše 130 m². Je zde také možnost instalace bazénu před domem, což dále zvyšuje atraktivitu této nemovitosti.

Vlastnictví nemovitosti u moře v atraktivní lokalitě, jako je Budva, přináší mnoho výhod. Tento dům nabízí ideální podmínky pro klidné bydlení nebo prázdninové útočiště s možností vysoké návratnosti investice prostřednictvím pronájmu turistům. Blízkost k pláži a nádherný výhled na moře dělají z této nemovitosti ideální příležitost pro všechny, kteří hledají luxusní bydlení u moře.

Budva je jedním z nejpopulárnějších měst na pobřeží Černé Hory, známé svou bohatou historií, živou atmosférou a překrásnými plážemi. Město je obklopeno krásnými přírodními scenériemi a nabízí veškerou občanskou vybavenost, od obchodů a restaurací až po kulturní a sportovní vyžití. Budva je také skvělým místem pro objevování historických památek, malebných uliček a pobřežních promenád. Díky své výhodné poloze je ideálním místem pro ty, kteří hledají kombinaci relaxace a aktivního života.

Černá Hora je rychle rostoucí destinací pro investory do nemovitostí, známá svou přírodní krásou, čistým mořem a přátelskou atmosférou. Tato malá země na pobřeží Jadranu je stále více oblíbená pro luxusní nemovitosti a prázdninové domy, které poskytují skvělou možnost investice s vysokým potenciálem růstu hodnoty. Investice do nemovitostí v Černé Hoře je bezpečná a výhodná, a to díky rostoucí poptávce po turistickém ubytování a stále se zlepšující infrastruktuře.

S Mojenemovitostumore nabízíme kompletní servis při koupi nemovitostí v Černé Hoře. Pomůžeme vám najít luxusní dům u moře, který splní všechny vaše požadavky, a zajistíme profesionální poradenství v každé fázi nákupu. Naše zkušenosti a znalosti trhu nám umožňují najít ideální nemovitosti, ať už hledáte trvalé bydlení, prázdninový dům nebo investici s vysokou návratností.

Pokud hledáte nemovitost v Černé Hoře, neváhejte nás kontaktovat. Pomůžeme vám najít ideální dům nebo apartmán podle vašich představ a přání.

Cena
8 528 900 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Сеоца, Černá Hora
ID
F14431
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
333 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
333 m2
Plocha nemovitosti
531 m2
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Nikša Marinkovič

Nikša Marinkovič

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.

Podobné nabídky