Prodej rodinného domu, Praha - Michle, Týmlova, 63 m2 (ID: 1569984)

Týmlova, Praha 4 - Michle


7 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 35 695 Kč /měs.

(včetně provize a právního servisu)


Regionální dodavatelé v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Exkluzivně k prodeji nabízím rodinný dům v širším centru Prahy, na skvělé adrese. Dům je určen ke kompletní rekonstrukci. Výměra aktuální podlahové plochy činí 63 m2, navíc je k dispozici 12 m2 terasa, 13 m2 garáž a cca 20 m2 podkrovní půda, k domu patří také menší část zahrady o výměře cca 24 m2.
Dům je připojen na kanalizaci, vodovod, elektřinu. Plyn vede přímo před domem.


V prvním nadzemním podlaží se nachází předsíň ze které se dostanete prakticky do celého domu, na jedné straně je obývací pokoj navazující na ložnici, po druhé straně je samostatný pokoj třeba pracovna. Dále je z chodby přístupná samostatná toaleta a místnost ve které je nyní umístěna kuchyň společně s vanou. Ze zahradního dvorku se dostanete do garáže, případně po schodech na terasu a na půdu. Dům je částečně podsklepený původním uhelným sklepem, disponuje novější střechou, která je v dobrém stavu. Původní zdroj vytápění jsou kamna, ohřev vody byl řešen bojlerem, nicméně tyto technologie nyní nejsou v provozu.


Dům stojí uprostřed velmi klidné ulice Týmlova na pomezí Michle a Nuslí. Velkou předností lokality je dopravní dostupnost městkou hromadnou dopravou, tramvajová zastávka ''Pod Jezerkou'' je vzádelna pouhých 5 minut chůze od domu. Cesta tramvají na Václavské Náměstí případně stanici metra C I.P. Pavlova trvá pouhých 10 minut. Železniční stanice Praha - Vršovice je vzdálena zhruba 15 minut chůze. V blízkém okolí naleznete kompletní občanskou vybavenost, školy, školky, poštu, úřad, sportovní komplex TJ Sokol Michle, tenisové kurty a beachvolejbal Kapitol, několik restaurací, park, skatepark, divadlo Na Jezerce, supermarket Tesco a další.

Cena
7 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Týmlova, Praha 4 - Michle
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
63 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
103 m2
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Vincent Vadas

Vincent Vadas

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 4.

Podobné nabídky