Prodej rodinného domu, Kamenné Žehrovice, K Rokli, 82 m2 (ID: 1569991)

K Rokli, Kamenné Žehrovice


7 330 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 34 933 Kč /měs.

(cena za výstavbu bytové jednotky včetně pozemku 500 m2 a zároveň platí pro vlastní dokončení interiéru klientem)


Regionální dodavatelé v Kamenných Žehrovicích

Popis

Nabízíme výstavbu poslední volné bytové jednotky v RD o 2 BJ v nově dokončené lokalitě pozemků v Kamenných Žehrovicích, ulice K Rokli, okr.Kladno. Předmětem nabídky je prodej pozemku klientům a výstavba jednotky. Dispozičně je bytová jednotka navržena jako 4+kk, čistá obytná plocha 82 m2.

Jednotku je možné rozšířit za příplatek, rádi Vám připravíme propočet nákladů na rozšíření jednotky.

Navržena je zděná technologie obvodového zdiva domu - keramické tvarovky Wienerberger Porotherm. Zateplení EPS 20 cm. Izolační trojskla u oken. Tepelné čerpadlo voda vzduch s podlahovým teplovodním vytápěním, zajištující optimální teplotní spád 30/40, s výraznou úsporou elektrické energie na výtápění domu a zároveň ohřev TUV. Parkování na pozemku pro 2 vozy k bytové jednotce.

Cena je za bytovou jednotku pro vlastní dokončení interiéru klientem (koupelna a WC, podlahové krytiny, interiérové dveře), včetně pozemku 500 m2 a zákonné DPH. Finální dokončení interiéru je možné zajistit od nás za cenu 250.000,-Kč.

Nabízíme zároveň i přípravu pro budoucí vybudování obytného podkroví v jednotce.


Pozemek o velikosti 500 m2 je za cenu ca 3 mil.Kč. Klienti se stanou před zahájením výstavby Vlastníky pozemku. Výstavba domu na základě uzavřené Smlouvy o dílo po vydání stavebního povolení, které zajištujeme. Projekt domu je v ceně. Zahájení výstavby na podzim 2024, dokončení do 10 měsíců.


Obec Kamenné Žehrovice nabízí dobrou občanskou vybaveností, včetně mateřské a základní školy, pošty, zdravotního střediska, vlakového nádraží, dvou autobusových zastávek (s přímým spojením do Kladna (4 km), Prahy (25 km) , Rakovníka (25 km) a dalších míst), čerpací stanice, fotbalového hřiště a další sportovišťě, restaurace, večerka, prodejna COOP, výrobna a prodejna lahůdek, zahradnictví, květinářství, bufet a snídaňového občerstvení.

Spojení do Prahy, Vám usnadní dva sjezdy z Karlovarské dálnice (D6), nacházející se ve vzdálenosti 3 km od obce - na okraji Prahy tak jste za 15 minut!

Nabízíme prohlídku pozemku v Kamenných Žehrovicích.

Zajištujeme hyp.financování pro naše klienty a dále prodej stávajících nemovitostí klientům, kterými se bude financovat koupě pozemku na začátku a výstavba domu.

Cena
7 330 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena za výstavbu bytové jednotky včetně pozemku 500 m2 a zároveň platí pro vlastní dokončení interiéru klientem
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
K Rokli, Kamenné Žehrovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
82 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
82 m2
Plocha nemovitosti
500 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Karel Doležal

Ing. Karel Doležal

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kamenných Žehrovicích.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky