Prodej rodinného domu, Roseč, 330 m2

Roseč


8 875 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 42 296 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Roseči

Popis

Nabízíme k prodeji zrekonstruované dvougenerační stavení v malebné a klidné vesnici Roseč na Jindřichohradecku v Jižních Čechách.

Toto jedinečné stavení ze 17. století se skládá ze dvou hlavních budov – dvougeneračního domu a prostorné stodoly. Nemovitost se nachází na celkové ploše 6055 m², která zahrnuje hlavní pozemek o rozloze 1007 m² a tři další samostatné parcely o velikostech 893 m², 1100 m² a 3055 m².

Celý objekt prošel kompletní a pečlivou rekonstrukcí v posledních deseti letech a nachází se ve výborném technickém stavu. Hlavní budova je rozdělena na dvě samostatné části, každá s vlastním vstupem, což zajišťuje flexibilní možnosti využití.

První část domu:

Dispozičně řešena jako 4+kk, nabízí prostorný obývací pokoj s jídelním a kuchyňským koutem, chodbu, předsíň, koupelnu s umyvadlem a toaletu. V podkroví se nachází ložnice, galerie, další chodba, dětský pokoj, druhá koupelna s umyvadlem a další ložnice. Tato část domu je plně funkční a dokončená, připravena k okamžitému užívání.

Druhá část domu:

Tato část domu je před dokončením a nabízí značný potenciál. Přízemí obsahuje prostorný obývací pokoj s jídelním koutem a kuchyní, ložnici, koupelnu a technickou místnost. V podkroví je k dispozici nevyužitý prostor o velikosti 95 m², který je připraven k rozdělení a přizpůsobení. Po dokončení může tato část domu poskytnout plnohodnotné dispoziční řešení 4+kk, obdobně jako první část domu. Dokončením získáte rozsáhlý obytný prostor ideální pro dvougenerační bydlení nebo k pronájmu.

Stodola:

Na pozemku se dále nachází prostorná stodola s novou střechou, která nabízí různé možnosti využití. Stodolu lze přebudovat na další obytný prostor, například pro krátkodobé ubytování, což může generovat stabilní příjem. Tato nemovitost je tedy nejen ideální pro rodinné bydlení, ale také jako výhodná investice.

Lokalita:

Vesnice Roseč se nachází v klidné oblasti, která v posledních letech prošla revitalizací. Najdete zde obchod se smíšeným zbožím, pohostinství a další občanskou vybavenost. Okolí nabízí množství cyklostezek, pěších tras a nádhernou přírodu plnou lesů. V blízkosti se nachází rybník Velká Holná, jeden z největších rybníků v ČR, který nabízí možnosti koupání a rekreace.

Vesnice je také domovem zábavního parku Fantazium a kukuřičného bludiště, které jsou oblíbenými atrakcemi v oblasti. Tato nemovitost je proto nejen klidným útočištěm pro život, ale nabízí i vynikající příležitosti pro turistický ruch.

Celková plocha všech pozemků činí 6055 m², a užitná plocha obou částí domu dosahuje cca 330 m². Tento unikátní objekt spojuje kouzlo historického stavení s moderními možnostmi bydlení a podnikání.

Cena
8 875 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Roseč
ID
0777
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
330 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
6050 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martin Petrželka

Martin Petrželka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Roseči.

Podobné nabídky