Prodej rodinného domu, Benešov, Na Mýtě, 163 m2

Na Mýtě, Benešov


9 190 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 43 797 Kč /měs.

(za nemovitost, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Benešově

Popis

Na prodej nabízíme prostorný rodinný dům o dispozici 5+1 v klidné části Benešova, v ulici Na Mýtě.

Dvoupodlažní dům se nachází na pozemku o výměře 219 m. V přízemí nabízí starší, ale plně funkční kuchyň (8,4 m), obývací pokoj (31,5 m), ložnici (16,3 m), koupelnu s vanou a sprchovým koutem (10 m), samostatné WC a malou chodbu (2,3 m).

Ve druhém podlaží se nachází tři pokoje: pokoj se vstupem na terasu (12,3 m), pokoj se střešním oknem (16,4 m) a pokoj s oknem do zahrady (12,1 m). Dále je zde chodba (19,2 m) a prostorná terasa (15,4 m), přístupná z jedné ložnice francouzskými dveřmi.

Dům byl kolaudován v roce 2017 a je v dobrém stavu, i když je potřeba vyměnit podlahu a dveře v prvním patře. Podlaha je stále plně funkční pro běžné užívání, ale nový majitel si ji může přizpůsobit podle svého vkusu. Stejně tak byly odstraněny dveře u dvou z celkem tří pokojů, což umožní budoucímu majiteli vybrat si vlastní styl. Vytápění zajišťují krbová kamna a podlahové topení v přízemí. Dům má také půdu, sklep a je napojen na veškeré inženýrské sítě.

Občanská vybavenost v místě: MŠ, ZŠ, SŠ, obchody s potravinami, lékárna, restaurace, pošta, sportovní a kulturní vyžití (tenisové kurty, posilovna, dětské hřiště). V blízkosti domu vede železniční trať, kde občas projede vlak, ale místo je jinak klidné. Skvělá dopravní dostupnost 10 minut na dálnici D1, 35 minut do Prahy a pouhých 7 minut pěšky do Zámeckého parku Konopiště.

Tento dům je ideální pro klidné a pohodlné bydlení s veškerým zázemím na dosah.

PENB není k dispozici, z toho důvodu uvádíme třídu G.

Možnost financování hypotečním úvěrem, který vám rádi zajistíme. Pokud máte zájem o prohlídku, vyplňte prosím formulář níže a my se vám co nejdříve ozveme.

Cena
9 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
za nemovitost, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Na Mýtě, Benešov
ID
20
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
136 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
163 m2
Plocha nemovitosti
219 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Zuzana Zedníková

Zuzana Zedníková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Benešově.

Podobné nabídky