Prodej rodinného domu, Beroun, 60 m2 (ID: 1570100)

Beroun


5 999 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 28 589 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Berouně

Popis

Nabízíme k prodeji samostatně stojící "rodinný dům" s užitnou plochou cca 60m² na pozemku o celkové výměře 448m² v části města Beroun - Na Vinici.
Dům je umístěn na kopci s výhledem na město a okolní přírodu. Díky své poloze nabízí ojedinělý klid a soukromí.

V přízemí domu naleznete zádveří, chodbu, koupelnu se sprchovým koutem a toaletou (podlahové vytápění), kuchyň, jídelnu a obývací pokoj s krbovými kamny. V prvním patře se nachází 2 prostorné ložnice. Vytápění domu je zajištěno pomocí elektrického kotle nebo krbovými kamny na dřevo, zdroj vody je z vlastní studny a odpad je řešen pomocí jímky.
K domu náleží zděná kůlna na nářadí, terasa a udržovaná zelenino-ovocná zahrada.
Nemovitost se prodává s veškerým vybavením interiéru.
Příjezd k domu je možný po zpevněné cestě, která je ve vlastnictví Organizace Českého zahrádkářského svazu a je na ní zřízeno věcné břemeno cesty pro majitele objektu. Parkování na pozemku není možné, parkovat lze cca 70m od pozemku. Lze si k domu přivézt potřebné věci, nákupy apod. a auto zaparkovat na místě k tomu určeném.
Městská hromadná doprava je vzdálena cca 400m (autobusová zastávka K Dubu).

K této nemovitosti je možno koupit i pozemek nacházející se přímo pod tímto domem a rozšířit tak zahradu na 850m².

Občanská vybavenost Berouna je velmi široká, nabízí 6 středních škol, soukromou základní školu, aquapark, sportcentrum, zimní stadion, veškerou síť obchodů a služeb. Díky blízkosti dálničního nájezdu cesta do Prahy trvá 12 minut, ani bez auta není cesta do Prahy problém, díky mnoha spojům ať vlakem či autobusem. Beroun a jeho okolí je plné přírodních a historických památek, můžete si udělat výlet na okolní hrady a zámky, či navštívit vápencové jeskyně v Koněprusích. V okolí se nachází lesy, cyklostezky a hrady Karlštejn, Křivoklát, Žebrák a Točník. Pro sportovní nadšence je možnost využití široké nabídky sportovních aktivit. Výborná infrastruktura města, ale i této lokality, dává předpoklad pro komfortní bydlení ale i k rekreaci.

Cena
5 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Beroun
ID
N00202
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
60 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
448 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Marie Velíková

Bc. Marie Velíková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Berouně.

Podobné nabídky