Prodej rodinného domu, Benešov nad Ploučnicí, Husova, 210 m2 (ID: 1570122)

Husova, Benešov nad Ploučnicí


3 700 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 17 633 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Benešově nad Ploučnicí

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Husova 129, adresa, která je protkána bohatou historií v malebném městě Benešov nad Ploučnicí. Pouhých 10min od Děčína a pár kroků od úžasné přírody, která celé město obklopuje ze všech stran.

Právě zde se nachází rodinný dům, kterých je na trhu jako šafránu. Dům umístěn v kopci s příjemným výhledem do zeleně, který se na první dojem tváří skromně, ale zdání klame.

Na začátek důležité informace:

• Užitná plocha: 210m2
• Dispozice 6+1
• Dvě koupelny
• Suterén o více než 100m2 (prostor pro podnikání, jak bytová jednotka nebo např. technické zázemi)
• Označen jako Kulturní nemovitá památka: garantovaný 60% DOTACE NA REKONSTRUKCI DOMU.
• Stáří domu je cca 250 let a patří do evidence památkářů označen jako "řemeslný dům z konce 18. století".
• Vytápění:
• Byt napojen na kompletní sadu sítí
• Jedinečná kaskádovitá zahrada o více než 300m2

Tedy, i přes to, že dům vyžaduje rekonstrukci, na nového majitele připadá pouze 40% z celkových nákladů na rekonstrukci. Vaše vize bude ze 60% proplacena dotací.

Pojďme si dům blíže představit.

Pohostí Vás užitnou plochou více než 210m2 ve dvou patrech a80m2 v prostoru půdy, která je aktuálně nevyužívána.

Dispozice domu zní na 6+1 a bezpochyby potěší také 2 koupelny. V přízemí nalezneme prostornou vstupní chodbu se stylovými kamny. Po pravé straně nová kuchyňská linka s ostrůvkem a bohatým prostorem pro jídelní stůl. Pokračujeme dále, dva schody nahoru a otevře se před námi královský prostor o více než 40m2 rozdělen na dvě části, obývací pokoj s orientací na západ a salón, který lze využít jako samostatnou místnost. Doplněno o první z ložnic.

Přesouváme se do druhého patra s otevřeným prostorem chodby a vysokými stropy.

První z ložnic nabízí 14m2 a západní orientaci. Do druhé části patra si vyšlápneme po dvou schodech. Flexibilní prostor, který lze využívat jako samostatnou bytovou jednotku.

Příprava na kuchyňskou linku, ložnice o 11m2 a nádherný otevřený prostor o více než 20m2, který lze obohatit o vstup na pochází venkovní terasu.

Rodinný dům nabízí spoustu možností využití. Ať už více generační dům, pro větší rodinu nebo rozdělení na dvě či tři bytové jednotky se samostatným vstupem, které lze dlouhodobě pronajímat.

Výjimečnost domu je dále podtržena:

a) Suterénem domu o více než 100m2, který lze využívat jako technické zázemí, prostor pro podnikání, domácí wellness nebo hernu, Zároveň disponuje samostatným vstupem z ulice.

b) Zahrada: příjemně členitá, kaskádovitá, kde lze uvažovat o několik zónách: pracovní, skladovací, relaxační o okrasnou.

Ano, domek si zaslouží investici, avšak po jejím dotažení se promění v diamant, nemovitost s jedinečným kouzlem, které v sobě kombinuje historii a novodobé trendy.

Budeme se na Vás těšit na osobní prohlídce.

Tým Propexa real estate

Cena
3 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Husova, Benešov nad Ploučnicí
ID
00011
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
210 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
300 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ondřej Lustyk

Ondřej Lustyk

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Benešově nad Ploučnicí.

Podobné nabídky