Pronájem bytu 1+kk, Slavkov u Brna, Příční, 44 m2

Příční, Slavkov u Brna


10 500 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Slavkově u Brna

Popis

Ve výhradním zastoupení nabízíme k pronájmu byt 1+kk s lodžií (5,7 m2) v moderním bytovém komplexu Kaunicův dvůr, který je ihned k nastěhování. Byt se nachází ve druhém podlaží. Za vstupními bezpečnostními dveřmi je prostorné zádveří, vybavené vestavnou skříní. Na zádveří navazuje chodba (4,7 m2) se vstupem do koupelny s WC (3,9 m2) a obytné části spojené s kuchyňským koutem (29,4 m2). Byt je vybaven kuchyňskou linkou s vestavnou lednicí, troubou, varnou deskou, myčkou a digestoří. K bytu náleží sklepní kóje (1,12 m2). Celková plocha bytu je 44.5 m2.
Nabízí se zde možnost příjemně stráveného času v prostoru vnitrobloku, ve kterém se nachází dětský koutek, vodní nádrž a vycházková stezka s lavičkami.
Parkování před domem a také možnost pronájmu parkovacího stání v garážích komplexu, za částku 1500 Kč měsíčně.
K ceně měsíčního nájmu bytu a sklepní kóje, bude připočtena cena záloh energií a služeb ve výši 5000 Kč, internet 390 Kč. Kauce činí 25 000 Kč. Odměna RK 14 520 Kč včetně DPH..
V blízkosti bytu je veškerá občanská vybavenost. Koupaliště, sportoviště, golf, škola, školka, lékaři, obchody. Slavkov u Brna je městem s bohatým kulturním i sportovním vyžitím.
Dopravu zajišťuje MHD, autobus, vlak. Autem dobrá dostupnost směr Vyškov, Uherské Hradiště, dálnice D1 směr Brno.

Cena
10 500 Kč /za měsíc
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Příční, Slavkov u Brna
ID
0833
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
44 m2
Patro
2. z 2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
5172 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Iveta Čajková

Iveta Čajková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Slavkově u Brna.

Podobné nabídky