Pronájem restaurace, Plzeň, Americká, 84 m2

Americká, Plzeň


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)


Regionální dodavatelé v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Nabízíme přenechání pronájmu baru v samotném centru Plzně, konkrétně v jedné z nejrušnějších ulic a to v Americké ulici. Bar nacházející se v 1. nadzemním podlaží disponuje celkovou užitnou plochou v podobě 84m². Podnik je přenecháván s veškerým potřebným vybavením, jako je na zakázku vyrobený barový pult, výčepní zařízení, biliardový stůl, stolní fotbálek, projektor pro přenos sportovních utkání nebo čehokoli dalšího, lednice, reproduktory, stoly se židlemi, multifunkční barevné osvětlení atd.

Tento bar lze využít a zkolaudovat i pro jiné účely než pouze jako bar či noční podnik avšak při zachování tohoto konceptu se budoucímu nájemci nabízí skvělá investiční příležitost v podobě zaběhnutého podniku přímo v centru Plzně se zavedenou klientelou. Pouhých desítek metrů vzdálená tramvajová i autobusová doprava je samozřejmostí, centrální autobusové i vlakové nádraží jsou vzdálené do 5 minut jízdy.

Měsíční nájemné činní 11 500,-Kč + zálohy na elektřinu 4000,-Kč, plyn 2000,-Kč, vodné stočné 1500,-Kč = celkem 19 000,- Kč.

Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte se ozvat a rádi Vám poskytneme další informace.

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Americká, Plzeň
ID
0334-NP00062
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
84 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Patrik Ševela

Patrik Ševela

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu restaurací v Plzni.

Podobné nabídky