Prodej bytu 2+kk, Náchod, Bartoňova, 72 m2

Bartoňova, Náchod - Staré Město nad Metují


4 800 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 22 875 Kč /měs.

(včetně veškerého vybavení)


Regionální dodavatelé v Náchodě

Popis

Nabízíme k prodeji exkluzivní byt v malebné lokalitě Náchoda, v části Staré Město nad Metují. Tento moderní byt o dispozici 2+KK a rozloze 67 m² nabízí prvky, které mnoha jiným bytům chybí, a představuje ideální volbu pro ty, kteří hledají nejen styl, ale i praktické a komfortní bydlení s nábytkem a kuchyní na míru.

Tento byt je výjimečný díky mnoha prvkům, které z něj činí výjimečné místo k životu. Především velikost a vybavení koupelny je jedním z největších lákadel této nemovitosti. Koupelna o rozměrech, které byste čekali spíše v rodinném domě, je vybavena vanou, sprchovým koutem, toaletou a bidetem. Tento prostorný a funkční prostor vám poskytne úroveň komfortu, která je obvykle dostupná pouze v domcích, a přinese vám pocit pohodlí a luxusu, který v běžných bytech nenajdete.

Dalším výrazným prvkem jsou bezfalcové dveře, vestavěná šatna a velké skříně, které poskytují nadstandardní úložný prostor. Tato vlastnost vám umožní udržet byt v perfektním pořádku a usnadní organizaci vašeho oblečení a osobních věcí. Velké skříně a šatna zajišťují, že budete mít vždy dostatek místa na všechny své věci, aniž byste museli řešit nedostatek úložného prostoru jako ve většině jiných bytů.

Pro milovníky venkovního posezení je zde prostorná terasa o rozloze 48 m². Tento venkovní prostor je ideální pro relaxaci, trávení času s rodinou či přáteli a pořádání venkovních setkání. Terasa, obklopená krásným parkem a lesem, nabízí nádherný výhled a klidné prostředí, které vám umožní užívat si každý okamžik venku v pohodlí svého domova.

Bytový dům se nachází na kopci, což přispívá k vynikajícímu výhledu a zajišťuje klid a soukromí, které oceníte v hektickém životě městského prostředí. Díky těmto jedinečným vlastnostem a prvkům, které jiným bytům často chybí, nabízí tento byt nejen estetickou, ale i praktickou hodnotu.

Jo, a pokud se bojíte o své auto, tak v ceně dostane i vlastní garáž, ne garážové stání s ostatními, ale opravdovou garáž o rozměrech 28 m2. To taky většina bytů nemá!! K tomu všemu i 4,5 m2 veliký sklep, tam už dáte opravdu jen zbytek věcí a vybavení z terasy.

Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat na 731143834, Tento byt má všechno, co potřebujete, a ještě víc – těšíme se na vaši návštěvu!

Cena
4 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně veškerého vybavení
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Bartoňova, Náchod - Staré Město nad Metují
ID
5 - 2024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
67 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
72 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Pavel Hulaj

Pavel Hulaj

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Náchodě.

Podobné nabídky