Prodej pozemku pro bydlení, Pohořelice, Kvítkovská, 1550 m2 (ID: 1570624)

Kvítkovská, Pohořelice


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena včetně provize a právních služeb v AK)


Regionální dodavatelé v Pohořelicích

Popis

Nabízíme Vám v zastoupení majitele ke koupi slunný pozemek k výstavbě rodinného domu, nebo nízkoenergetického, ekologického domu v žádané, klidné lokalitě na ul. Kvítkovská, Pohořelice (u Zlína) . Obec Pohořelice se nachází v okrese Zlín ve Zlínském kraji 13 km jihozápadně od Zlína. V obci je restaurace, obchod i letiště pro modeláře. Pozemek je zahrnut do kategorie pro rodinou výstavby B1 - má celkovou výměru 1550 m2, uliční šířka pozemku je 11m. Vzhledem k tomu, že je příjezd z obou stran ( jeden z asfaltové komunikace a druhy ze zpevněné komunikace), lze zde vystavit i dva domy.
Z pozemku je krásný výhled, je mírně svažitý a velmi dobře dostupný. Inženýrské sítě se nachází u pozemku ( plyn, elektřina, obecní vodovod i kanalizace). Pozemek poskytuje dostatek prostoru pro umístění veškerého zázemí pro Vaši rodinu, pro Vaše domácí mazlíčky, na relax, bazén atd.. Zajistíme Vám zdarma výhodné financování prostřednictvím našich partnerů. Koupě pozemku je dnes i výhodná investice. Podrobné informace k pozemku Vám rádi poskytneme na níže uvedených kontaktech. Doporučujeme Vám prohlídku a těšíme se na Vás :)

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize a právních služeb v AK
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Kvítkovská, Pohořelice
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1550 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jitka Fučíková

Jitka Fučíková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Pohořelicích (okr. Zlín).

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky