Pronájem obchodního prostoru, Karviná, tř. 17. listopadu, 430 m2

tř. 17. listopadu, Karviná


50 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ elektřina, + služby spojené s provozem nemovitosti)


Regionální dodavatelé v Karviné

Popis

Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu prostorný komerční obchodní prostor o rozloze 430 m² včetně kancelářských zázemí, který se nachází v přízemí obchodního centra PRIOR v Karviné na ulici tř. 17. listopadu, v atraktivní a frekventované lokalitě. Hlavními nájemci nemovitosti jsou PRIOR, HRUŠKA a KOOPERATIVA.

Prostor, který dříve sloužil jako pobočka drogerie Rossmann, disponuje velkou místností s dostatkem denního světla díky prosklené fasádě. Velké výlohy poskytují skvělou příležitost pro umístění vaší reklamy, včetně možnosti instalace světelné reklamy, což přispěje k vysoké viditelnosti vašeho podniku. Součástí jsou také tři další místnosti o velikosti přibližně 50 m² – vstupní místnost, další místnost a třetí místnost, která nabízí praktickou kuchyňku.

K dispozici je vlastní podružný elektroměr, takže zálohy na energie budete hradit podle skutečné spotřeby. Prodejna má vlastní klimatizaci, vytápění a je samostatně uzavíratelná.

Nájemné činí 50.000,- Kč měsíčně bez DPH (tj. 116 Kč/m²/měsíc bez DPH) + zálohy na služby. Kauce je stanovena ve výši jednoho měsíčního nájmu.

Výhodou je snadná dostupnost a strategické umístění v centru města, ideální pro širokou škálu obchodních aktivit. V blízkosti se nachází prodejna KFC a velké parkoviště.

Pokud hledáte prostor s dlouhodobým potenciálem a strategickou polohou, je tento nabízený prostor skvělou volbou. Neváhejte a využijte této příležitosti – prostor je k dispozici ihned! Pro více informací a sjednání prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

BO! s námi rostou příběhy.

Cena
50 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ elektřina, + služby spojené s provozem nemovitosti
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
tř. 17. listopadu, Karviná
ID
5403
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
430 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Denisa Blagová

Denisa Blagová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu obchodních prostor v Karviné.

Podobné nabídky