Prodej rodinného domu, Hrušovany u Brna, Tyršova, 157 m2 (ID: 1570924)

Tyršova, Hrušovany u Brna


12 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 57 188 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Hrušovanech u Brna

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout prodej prostorného bezbariérového rodinného domu o dispozici 6+kk se zahradou, bazénem, zahradním domkem a s možností parkování vozů na vlastním pozemku v obci Hrušovany u Brna. Celková užitná plocha domu činí 157m2 a plocha pozemku 1154m2.

V přízemí rodinného domu se nachází vstupní hala s vestavěnými skříněmi, otevřená dispozice obývacího prostoru s kuchyňským a jídelním koutem, ložnice, technická místnost, samostatná toaleta a koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, pračkou a sušičkou. Kuchyně je vybavena moderními vestavěnými spotřebiči – lednicí, elektrickou a mikrovlnnou troubou, indukcí, digestoří, myčkou a nabízí vám mnoho úložného prostoru. V přízemí je podlahové vytápění. Dominantou obývacího pokoje je krb, který vám zajistí příjemnou atmosféru domova. Z obývacího pokoje vstup po schodišti do druhého patra. Zároveň je zde i samostatný výstup na terasu s posezením a na zahradu.
V druhém patře jsou 4 samostatné pokoje, technická místnost a koupelna s vanou a toaletou a bidetem. Vytápění je pomocí radiátorů. Okna plastová. Fotovoltaické panely zajišťují ohřev teplé vody. Na pozemku je studna.
Vytápění- elektrokotlem.
Zahrada je kompletně oplocená, nádherně se prolíná s okrasnou zahradou se spoustou ovocných stromů, poskytuje dokonalé soukromí a pohodlí pro vaše venkovní aktivity.
Na zahradě se nachází bazén, terasa a zahradní domek. Tento zahradní domek se nyní využívá k uskladnění zahradního nábytku, lze jej po dodělání využít třeba i jako ubytovaní pro přátele či rodinu.
Nízké náklady na provoz domu.
Obec Hrušovany u Brna nabízí veškerou občanskou vybavenost a jsou vyhledávanou lokalitou pro svou výbornou dostupnost do Brna. V blízkosti dálničního převáděče Brno-Vídeň.
Pro bližší informace kontaktujte makléře.

Hledáte-li rodinné bydlení se zahradou v soukromí a s výbornou dostupností, tak tento dům je určen právě Vám! Velice doporučujeme prohlídku této nemovitosti, tak nás neváhejte kontaktovat.
Poznámka k ceně: + provize RK, včetně právního servisu

Cena
12 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Tyršova, Hrušovany u Brna
ID
0327
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
157 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
157 m2
Plocha nemovitosti
1154 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jana Krejčí

Jana Krejčí

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hrušovanech u Brna.

Podobné nabídky