Prodej vily, Ústí nad Labem - Severní Terasa, Elišky Krásnohorské, 582 m2

Elišky Krásnohorské, Ústí nad Labem, Severní Terasa


12 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 59 571 Kč /měs.

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání)


Regionální dodavatelé v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízíme Vám nádhernou prvorepublikovou vilu Tronko v atraktivní lokalitě Elišky Krásnohorské v Ústí nad Labem s boční cestou do Bertina údolí, kde se nachází vodopád. Vila nese název po staviteli a majiteli J.W. Tronko a byla dokončena v roce 1942. V roce 2011 prošla rekonstrukcí. Součástí prodeje je mobilheim Atlas Concept 2 39x12x2B DG CH, který je umístěn na pozemku.
Tato impozantní nemovitost nabízí plochu 582 m2, rozlohu pozemku 1.793 m2 a je v dobrém stavu, disponuje suterénem o velikosti 194 m2, který se může využívat jako sklep, terasou s výhledem na okolní krajinu o rozloze a balkónem do zahrady. Další sklep je mimo vilu, se samostatným vchodem. Umístění nemovitoste je na konci ulice, takže na budoucího majitele čeká okouzlující místo k relaxaci a odpočinku v klidné a prestižní čtvrti.
Na pozemku jsou zavedeny všechny inženýrské sítě a taktéž kopaná studna s užitkovou vodou, dále je připraveno tepelné čerpadlo pro jeho dokončení. Vila má 2 samostatné vchody, s tím že jeden je do přízemí a druhý do suterénu.
Buďte prvním, kdo si tuto exkluzivní nemovitost pořídí a zažije jedinečný životní styl v elegantním prostředí, nebo dá život budoucímu penzionu.

Cena
12 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Elišky Krásnohorské, Ústí nad Labem, Severní Terasa
ID
01686
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
582 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
582 m2
Plocha nemovitosti
1793 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj vody, Studna
Sklep
Terasa
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Anna Ackermannová

Anna Ackermannová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Ústí nad Labem.

Podobné nabídky