Prodej rodinného domu, Fryšták, Souhrady, 598 m2 (ID: 1571134)

Souhrady, Fryšták


23 250 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 110 803 Kč /měs.

(Cena včetně provize a právních služeb., včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního)


Regionální dodavatelé v Fryštáku

Popis

Dovoluji si Vám nabídnout zajímavou nemovitost - vilu s nádhernou zahradou, která se nachází v centru obce Fryšták a přitom poskytuje vlastníkům absolutní soukromí.

Prvorepubliková vila byla postavena v letech 1935 -1938 a je obklopena rozlehlou a krásně vzrostlou klidovou zahradou, která zajišťuje vlastníkům pocit soukromí. Vzrostlá výsadba dokonale odděluje zahradu i dům od okolních nemovitostí. Na zahradě se na ploše 180 m2 nachází tři velké a funkční skleníky, ideální k pěstování vlastní zeleniny. Voda ze skleníků je jímána do kaskádových jezírek, která na zahradě vytváří romantickou atmosféru. Severní část zahrady přiléhá k cestě a může zde být další stavební místo o šířce 12 m.

Vila je umístěna v jihozápadní části pozemku, doslova pár metrů od náměstí ve Fryštáku.
Má zastavěnou plochu 190 m2, podlahovou plochu 380 m2, celkem 2 obytná patra a suterén. Dispozičně je zajímavě vyřešena.
Nachází se zde 2 byty. Větší byt má dispozici 4+1. Ve zvýšeném přízemí se nachází vstupní chodba, šatna, velký obývací pokoj s krbem, kuchyň a koupelna s rohovou vanou a sprchovým koutem. V patře jsou 3 velké samostatné pokoje, z nichž jeden je podkrovní a jeden je s balkonem.
Druhý byt má dispozici 2+kk, v přízemí se nachází obývací pokoj s krbem a moderním kuchyňským koutem, ke kterému přiléhá terasa s nádherným výhledem do zahrady. V podkroví se nachází velká ložnice se šatnou a zajímavě řešenou koupelnou. Tento byt je kompletně zrekostruován.
Oba byty mají svůj vlastní vchod a mohou být uplně samostatné, nicméně jsou interiérově propojeny a mohou tak být užívány současně.
V suterénu vily se nachází několik velkých sklepních místností, prostorná garáž a prádelna.
Rozložení místností a bytů je koncipováno tak, že může sloužit k podnikání a bydlení zároveň, kdy v části vily můžete mít například kanceláře nebo ordinaci a ve zbytku nerušeně bydlet.

Když z vily vystoupíte na žulou vydlážděné nádvoří, uvidíte další dům, který má zastavěnou plochu 218 m2 a ve kterém se nachází velký prostor, který sloužil jako tělocvična, také vnitřní bazén o velikosti 4 x 4 m, kancelář, sprcha a úložné prostory. Na tyto prostory navazují 3 velké skleníky a zahrada.

Jedná se bydlení pro náročného klienta, který hledá nemovitst v dosahu 10 km od krajského města Zlín a přitom má zajištěno soukromí. Město Fryšták je vyhledávanou lokalitou pro své umístění na okraji Hostýnských vrchů a Vizovické pahorkatiny. Má veškerou občanskou vybavenost.

Předmětem prodeje budou nemovitosti na listu vlastnictví č. 979 pro obec a katastrální území Fryšták, které se budou prodávat jako celek:
V územním plánu jsou nemovitosti vedeny jako plochy smíšené obytné.

Cena
23 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize a právních služeb., včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Souhrady, Fryšták
ID
00523
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
788 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
598 m2
Plocha nemovitosti
2699 m2
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Monika Baďurová

Monika Baďurová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Fryštáku.

Podobné nabídky