Pronájem bytu 3+kk, Praha - Vinohrady, Lužická, 75 m2

Lužická, Praha, Vinohrady


33 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy na služby 1.200,- Kč /měs./max 2 os.+ elektřina a plyn (převod na nájemce); Jistota 66.000,-Kč; Provize 1 nájem+DPH)


Regionální dodavatelé v Praze 2

Stěhovací služby

Popis

Dovolujeme si vám exkluzivně nabídnout k dlouhodobému pronájmu výjimečný byt po nové kompletní rekonstrukci, nacházející se ve 3.patře cihlového domu s výtahem, v prestižní lokalitě Vinohrad, Lužické ulici. Mezi největší výhody patří praktická tradiční dispozice bytu s neprůchozími pokoji, uzavřená lodžie s výhledem do vnitrobloku a zahrady i lokalita, nabízející všechny výhody městského života i klid zeleně a blízkost okolních parků.
Vstupní dveře bytu vedou do prostorné haly (cca 14m2) se vstupy do jednotlivých místností. Po pravé straně vchodu nalezneme dveře na lodžii (cca 2m2) a samostatnou toaletu. V čele haly pak pokračujeme do ložnice (cca 16m2) se šatnou, druhé dveře vedou do koupelny. Na levé straně haly vcházíme do obývacího pokoje s kuchyňskou linkou (cca 22m2) a do druhé ložnice (17m2). Pro přehlednou dispozici bytu doporučujeme shlédnout podrobnou virtuální prohlídku.
Uzavřená lodžie nabízí své využití např. jako zimní zahrada a klidné místo k odpočinku. Nová kuchyňská linka je vybavena elektrickou varnou deskou, troubou a myčkou. V koupelně nalezneme sprchový kout, umyvadlo, topný žebřík, je zde instalována také přípojka na pračku. Obývací pokoj a vedlejší ložnice díky jižní orientaci a vyššímu patru (na úrovni korun stromů) nabízí příjemné prosvětlení, ložnice se šatnou a lodžie mají výhled do vnitrobloku se společnou zahradou, jež lze využít k příjemnému posezení.
Celý byt právě prošel kompletní renovací včetně koupelny, topného systému s plynovým kotlem, rozvodů, apod. a je připraven pro svého prvního nájemce. K bytu lze užívat dvě sklepní koje v 1.PP domu. Zálohy na energie a služby jsou zúčtovatelné na základě vyúčtování a reálných spotřeb, činí 1.200,-Kč měsíčně / max 2os. + elektřina a plyn v bytě (bude převedeno na nájemce). Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií. Energetická třída G (bude upřesněno). Cihlový dům disponuje výtahem do mezipater. Parkování je možné před domem a v okolních ulicích (parkovací zóny).
Vyhledávaná lokalita Vinohrad nabízí možnost veškerého kulturního, nákupního i sportovního vyžití, vše, co je dnes požadováno k pohodlnému a aktivnímu životu, stejně jako výborné dopravní spojení MHD či autem.

Cena
33 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy na služby 1.200,- Kč /měs./max 2 os.+ elektřina a plyn (převod na nájemce); Jistota 66.000,-Kč; Provize 1 nájem+DPH
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Lužická, Praha, Vinohrady
ID
00072
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
75 m2
Patro
4.
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Sklep
Lodžie
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Hana Boubínová

Hana Boubínová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Praze 2.

Podobné nabídky