Prodej zahrady, Louny, 684 m2

Louny


1 550 000 Kč
HYPOTÉKA od 7 387 Kč /měs.

(+ provize RK)


Regionální dodavatelé v Lounech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Hledáte vlastní kousek přírody ve městě? Nabízíme k prodeji jedinečnou zahradu o rozloze 684m², která se nachází v klidné části Loun. Tento zelený ráj je ideálním místem pro ty, kteří touží po vlastním prostoru pro relaxaci, pěstování zeleniny, bylinek, nebo vytvoření místa pro víkendové posezení s přáteli.
Zahrada je snadno dostupná, přitom skrytá před ruchem města- nabízí vám tak dokonalý únik z každodenního shonu. Připojení k vodě zajišťuje komfort pro zahrádkáře, kteří sní o bohaté úrodě, a dostatek prostoru znamená, že zde můžete vytvořit cokoliv, co si jen představíte- od záhonů květin, přes chatičku, po stylový altánek.
Tato zahrada je ideální pro ty, kdo chtějí vybudovat svou vlastní oázu klidu, aniž by opustili městský životní styl. Prostor, kde můžete čerpat novou energii, tvořit a užívat si volné chvíle na čerstvém vzduchu.
Veškerá občanská vybavnost po ruce, snadný přístup městskou dopravou i autem.
Neváhejte mě kontaktovat pro více informací.

Cena
1 550 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize RK
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Louny
ID
013
Plocha nemovitosti
684 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Asistentka Karolína

Asistentka Karolína

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje zahrad v Lounech.

Podobné nabídky