Prodej pozemku pro bydlení, Netřebice, 1340 m2

Netřebice


1 985 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 9 460 Kč /měs.

(nejnižší podání)


Regionální dodavatelé v Netřebicích

Popis

Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce pozemky s možností výstavby rodinného domu o výměře 1.340 m2 v Netřebicích, okr. Nymburk. Podle platného územního plánu, který najdete na stránkách obce, se jedná o plochu bydlení – rodinné domy venkovské. Zastavitelnost pozemku je 40 %. V katastru nemovitostí je pozemek vedený jako zbořeniště. Pozemek je vhodný k výstavbě rodinného či bytového domu. Prodávající společnost provádí projekční činnost ve výstavbě a nabízí pomoc kupujícímu s projekty za zvýhodněnou cenu. Disponuje též projektem na vícegenerační dům o několika samostatných bytových jednotkách.

Elektronická aukce se bude konat dne: 22.10.2024 od 10:00 hod do 10:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb.
Více informací na: https://www.e-drazby.cz/index.php?obj=&dd=MzQ1Njk=

Je vydán souhlas ČEZ se zbudováním nové elektro přípojky na pozemku, dokončuje se projektová dokumentace na přípojku vody na obecní vodovod, kanalizace v majetku VAK Nymburk je vzdálena cca 8 metrů od pozemku. Prodávající se zavazuje pozemek po prodeji na vlastní náklady zasíťovat (voda, kanalizace, elektřina). K zajištění tohoto závazku bude sloužit blokace části kupní ceny ve výši 300.000 Kč v advokátní úschově.

Neocenitelnou výhodou tohoto pozemku jsou vzrostlé stromy, které je možné i při výstavbě ponechat a v parném létě si pak užívat jejich přirozený stín. Další výhodou při silných lijácích je, že se nejedná o záplavové území.

Netřebice jsou vzdálené 8 km od Nymburka i Poděbrad. Přímo v obci najdete obecní úřad s mateřskou školkou, obchod, DPD box, dětské či sportovní hřiště. Autobusová zastávka se spoji do Nymburka (spoj téměř každou hodinu) nebo Mladé Boleslavi je vzdálena pouhých 200 metrů od pozemku. Základní škola je v sousedních Budiměřicích. V blízkých Chlebech se nachází ZOO.

Každý zájemce je povinen si zjistit skutečný současný stav pozemku, porostu a staveb zejména s ohledem na případné reklamace vlastností předmětu aukce.

Aukční jistota se automaticky vrací, pokud se v aukci zájemce nestane vítězem nebo vítězem v pořadí.

GPS: 50.214126445, 15.145308502

Prohlídka se konat nebude, zájemci si mohou prohlídnout nemovitost na místě individuálně dle pozice GPS. Pro více informací volejte aukčního specialistu - Ing. Radek Pugner

Cena
1 985 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
nejnižší podání
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Netřebice
ID
6014AD2439S
Plocha nemovitosti
1340 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jana Beranová infolinka

Jana Beranová infolinka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Netřebicích (okr. Nymburk).

Podobné nabídky