Pronájem bytu 3+kk, Vrchlabí, J. K. Tyla, 98 m2 (ID: 1571302)

J. K. Tyla, Vrchlabí


20 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 5000 Kč poplatky včetně připojení k internetu )


Regionální dodavatelé v Vrchlabí

Popis

Pronájem krásného bytu 3+kk s dvěma koupelnami o velikosti 98 m² v centru Vrchlabí
Adresa: J. K. Tyla 315, 54301 Vrchlabí

Vážení zájemci o pronájem, představujeme Vám exkluzivní nabidku pronájmu luxusního bytu 3+kk s užitnou plochou 98 m², který se nachází v žádané lokalitě centra města Vrchlabí. Tento prostorný a moderní byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají komfortní bydlení s moderním vybavením a vysokým standardem. Byt se pyšní nejen svou prostorností a funkcionalitou, ale také dvěma plně vybavenými koupelnami, což zaručuje dostatečné soukromí a pohodlí pro všechny jeho obyvatele.

Interiér bytu je navržen tak, aby poskytoval maximální pohodlí. Podlahové vytápění a trojskla ve všech oknech zajistí vysokou úroveň tepelného komfortu a zároveň výrazně sníží energetické náklady.

Dispozice bytu: Byt má 2 patra a skládá se z prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, dvou ložnic, dvou koupelen - jedné z vanou a druhé se sprchovým koutem, a samostatného WC. Moderní kuchyň je plně vybavena kvalitními spotřebiči včetně myčky nádobí, lednice s mrazákem, varné desky a trouby.

Lokalita je bezkonkurenční - v blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost (školy, školky, obchody, restaurace, kavárny, park atd.). Měsíční nájem je stanoven na příjemných25 000Kč, což je vzhledem k nabízené kvalitě a lokalitě velmi příznivá cena. K dispozici je také parkování zdarma u domu. Provize RK je jeden nájem + DPH.

Pokud hledáte bydlení, které splní Vaše nároky na kvalitu, design a lokalitu, neváhejte a kontaktujte nás pro více informací nebo domluvení prohlídky. Tento byt může být Vaším novým domovem, kde zažijete pohodlí a luxus každý den. Těšíme se na Vaši odpověď a věříme, že Vás naše nabídka osloví. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107225.

Cena
20 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 5000 Kč poplatky včetně připojení k internetu
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
J. K. Tyla, Vrchlabí
ID
N107225
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
98 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Zuzana Vodová

Mgr. Zuzana Vodová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Vrchlabí.

Podobné nabídky