Pronájem bytu 3+kk, Brno - Ponava, Střední, 136 m2

Střední, Brno, Ponava


20 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ parkovací stání 1.200,- Kč + vyúčtovatelné zálohy za služby a energie 3.400,- Kč + elektřina + internet)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Chcete to mít blízko do centra města Brna, ale zároveň i do přírody? Ponava je městská čtvrť rozkládající se severně od centra města a je součástí samosprávné městské části Brno – Královo Pole. Aktuálně Vám nabízím k pronájmu byt v novostavbě v dispozici 3+kk se zahrádkou i garážovým parkovacím stáním, a to na ulici Střední v rezidenčním projektu Ponava City!

Bytová jednotka o výměře 75,9 metrů čtverečních se nachází v 1. nadzemním podlaží novostavby z konce roku 2023 (výtah je samozřejmostí). Byt se skládá z předsíně o výměře 6,4 metrů čtverečních, ze které se dostaneme do kuchyně, která je spojená s obývacím pokojem, má výměru 24,3 metrů čtverečních a je zařízena kuchyňskou linkou s elektrickou troubou, čtyřplotýnkovou indukční varnou deskou a digestoří (další spotřebiče nebudou součástí nájmu). Z obývacího pokoje jsou přístupné dvě vzájemně neprůchozí ložnice, jedna má výměru 15 metrů čtverečních a druhá 12 metrů čtverečních. Přístup na terasu se zahrádkou, která má výměru 55,9 metrů čtverečních je z obývacího pokoje. Zahrádka je stejně jako všechny pokoje orientovaná do klidného vnitrobloku. Z předsíně je přístupná samostatná šatna o výměře 5,8 metrů čtverečních. Koupelna je přístupná také z předsíně a je vybavena vanou, umyvadlem, skříňkou se zrcadlem a přípojkou na pračku. Dostatek místa na sušičku je samozřejmostí. WC je samostatně. Byt se pronajímá jako nezařízený, tudíž si jej můžete vybavit podle svých vlastních představ. Garážové parkovací stání pro jedno auto (není podmínkou nájmu) je v 1. PP. K dispozici je i sklep, a to přímo na patře o výměře 4,2 metrů čtverečních.

Měsíční nájem činí 20.000,- Kč + parkovací stání 1.200,- Kč + vyúčtovatelné zálohy za služby a energie 3.400,- Kč + elektřina + internet si Nájemce řeší sám po vlastní ose. Požaduje se vratná jistota ve výši dvou měsíčních nájmů, tj. 49.200,- Kč. Provize za zprostředkování je 20.000,- Kč + DPH 21 %. Byt je k nastěhování od 01. listopadu 2024.

Čtvrť má výrazně městský charakter, prochází tudy Štefánikova třída, po které je zajištěn tramvajový provoz linek 1 a 6 mezi centrem města a čtvrtěmi Královo Pole, Medlánky a Řečkovice. Ulice Sportovní směřuje z centra města na sever, kde později navazuje na komunikaci I/43 směřující na Svitavy. Díky tomu má tato městská část vynikající dopravní i občanskou vybavenost. Blízko je vše – NC Královo Pole, největší brněnský park Lužánky, plavecký stadion, hokejové haly, kavárny i podniky směrem do centra města.

V případě dalších informací či osobní prohlídky mě neváhejte kontaktovat!

Cena
20 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ parkovací stání 1.200,- Kč + vyúčtovatelné zálohy za služby a energie 3.400,- Kč + elektřina + internet
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Střední, Brno, Ponava
ID
13414
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
76 m2
Patro
1. z 13
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
136 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Vendula Hanusová

Vendula Hanusová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Brně.

Podobné nabídky